Forside Indhold og distribution Film

Netflix tester TV-kanaler

-

Netflix afprøver direkte TV i Frankrig: En tv-kanal udsendt via streamingtjenesten.

Netflix er født som en ‘on demand’ streamingtjeneste, hvor man selv vælger hvad man vil se hvornår; Men nu tester de også klassisk live tv. Det skriver Frandroid.

Annonce:

I Frankrig er der nu dukket en TV-kanal op som Netflix kalder Direct. Det er en flow-kanal på streaming, med en tv-guide hvor man kan se tv-programmet fem dage frem.

Så er det ellers bare at tænde for kanalen og lade sig underholde uden at vælge selv.

Modsat personlige anbefalinger, så vil indholdet på tv-kanalen være det som Frankrig “anbefaler”. TV-programmet sammensættes nemlig ud fra hvad der er populært hos de franske brugere af Netflix, og vil være en blanding af film, serier og dokumentarudsendelser.

 

Netflix Directs første tv-program. Screenshot fra Fransk Netflix via frandroid.com

 

Det er i følge Netflix franskmændenes kærlighed til flow-tv, liniært tv hvor indholdet præsenteres i en planlagt rækkefølge, der har fået dem til at tage bolden op og teste om der er interesse for Netflix tv-kanaler via streaming.

”I Frankrig er traditionelt tv-forbrug meget populært. Seerne kan lide ideen om programmering, hvor de undgår at skulle vælge hvad de vil se”, lyder det fra Netflix Frankrig ifølge Frandroid.

Test-kanalen Direct er eksklusiv på Fransk Netflix og kan i første omgang kun ses via webbrowser.

 

Annonce:
Forrige artikelLidl træder ind i smartlys-arenaen
Næste artikelTEST: FYNE F-1.5 bookshelf højttaler
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.