Forside * Featured

Nuuday klar med mobilt bredbånd på 5G-netværket

-

Mere end én million kunder i Nuuday selskaberne TDC Erhverv, Yousee, Telmore og Relatel har i dag et abonnement, der giver adgang til det nye lynhurtige 5G netværk. Og snart får en stor del af dem også mulighed for at udnytte 5G-netværkets høje hastigheder til en mobil bredbåndforbindelse.

“I Nuuday fortsætter vi med at give kunderne den bedste oplevelse på 5G-netværket, og vi er nu klar med nye mobile bredbåndsprodukter. Med mobilt bredbånd via 5G får særligt de virksomheder, der ligger i områder uden tilgængelige fiber- eller kabelforbindelser en markant forbedring af deres internetforbindelse, hvilket bliver stadig mere vigtig for et stigende antal virksomheder”, fortæller strategidirektør i Nuuday Christian Morgan.

Annonce:

I første omgang bliver mobilt bredbånd via 5G tilgængeligt for kunderne i TDC Erhverv, Telmore, Relatel, og inden årets udgang er det forventningen, at også Yousees kunder får adgang til en endnu hurtigere mobil bredbåndforbindelse uden at være afhængige af kabler i jorden.

Det er især kunder- både private og erhvervskunder – med base i områder hvor kapaciteten og hastigheden i de jordbaserede forbindelser har været meget begrænset, som har nydt godt af muligheden for en mobil bredbåndsforbindelse, der hidtil har kørt via 4G-nettet. Men på 5G-netværket er perspektiverne endnu større, og det har efterspørgslen fra kunderne i høj grad afspejlet.

“Med mobilt bredbånd via 5G kan du downloade HD film på et øjeblik og hente dine playlister på et splitsekund. Og så vil en mobil bredbåndsforbindelse via 5G også kunne bidrage til øget mobilitet på tværs af landet, da flere virksomheder kan etablere sig uden for de store byer og derved skabe vækst og arbejdspladser flere steder i landet. Samtidig vil medarbejderne få langt bedre mulighed for at arbejde på farten og afholde f.eks. videomøder via en tablet eller laptop koblet på 5G-netværket”, afslutter Christian Morgan i en pressemeddelelse.

Hos Telmore kommer 5G bredbånd til at koste 349,- om måneden, samt 99,- i oprettelse – Routeren får man så lov til at låne uden meromkostning.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.