Forside * Featured

YouSee: Der er ingen forhandlinger i gang med Discovery

-

Der er ikke udsigt til at Discovery-kanalerne vender tilbage hos YouSee indenfor nær fremtid.

Der er nu gået over 10 måneder siden Discovery-kanalerne forsvandt fra Nuudays tv-distributører, YouSee og Fullrate. Parterne havde ikke kunnet blive enige om at fortsætte samarbejdet, fordi YouSee ønskede ændringer af hvilke Discovery-kanaler der indgik i de faste tv-pakker.

Annonce:

Resultatet blev at ingen Discovery-kanaler længere var at finde hos YouSee og Fullrate, ligesom Discoverys streamingtjeneste Dplay heller ikke er at finde som en del af YouSee bland selv.

For tv-kunder i Nuuday-selskaberne betød det et farvel til kanaler som Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren. Det har ikke mindst betydet at YouSee kunder har været afskåret fra sport som fodboldlandsholdet og OL. Men med pandemiens udskydelser af sport i forår og sommer, der har Nuudays tv-kunder ikke oplevet nær så meget “sort skærm” fra den side til dato. Her har corona indtil videre arbejdet for YouSee og mod Discovery.

Men er der nogen udsigt til at få Discovery-kanalerne tilbage hos YouSee i en eller anden form?

Svaret er at det ikke er noget der aktivt arbejdes på. Situationen er status quo, fortæller YouSee til Berlingske.

“Der er ingen forhandlinger i gang. Hvis Discovery ønsker det, vil jeg hjertens gerne lave en aftale. Men situationen er lige nu den samme som før”, fortæller YouSees direktør, Jacob Mortensen til Berlingske, og han fortsætter:

“Vi tror stadig, at Discovery har en plads hos YouSee, og at Dplay burde være en tjeneste i vores udbud på linje med Netflix, HBO, TV 2 Play og andre”.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.