Forside * Nyheder

Flic smartknapper understøtter nu Apple Homekit

-

Smartknapperne fra Flic kan nu fjernstyre 450 forskellige Smart Home-produkter gennem Apple Homekit.

Apples smarthjem, Homekit, har nu fået genvejsknapper gennem Flic-produkterne.

Annonce:

Det er Flic Hub LR, den centrale gateway, som nu også kan snakke sammen med Homekit.

Da Homekit kan styre mere end 450 forskellige Smart Home-produkter, betyder det at disse knapper nu kan fjernstyre de produkter.

 

 

“Da vi lancerede Flic 2 og Flic-hub LR på Kickstarter sidste år, var Apple HomeKit en af de mest efterspurgte nye funktioner. Da Flic er en af meget få enheder, der trigger andre Smart Home produkter og ikke i sig selv har en funktion, var det en udfordring at integrere Apple HomeKit”, fortæller Oskar Öberg, CTO hos Shortcut Labs, i en udmelding, og fortsætter:

“Det har været en lang proces, men takket være en tæt dialog og samarbejde med Apple lykkedes det os at gennemføre dette sammen, hvilket vi er meget stolte af”.

For at bruge Flic med HomeKit skal du bruge enten et Apple TV, en HomePod eller en iPad, der er indstillet som Home Hub. Endvidere skal du bruge en Flic Hub LR og nogle Flic 2 Smart Buttons.

Apple HomeKit-funktionen tilføjes med en softwareopdatering til alle Flic Hub LR’er, der allerede er på markedet.

 

 

Pris og tilgængelighed

2 stk. Flic 2 Smart Buttons kr. 399,- (tjek forhandlere og dagspris)

Et Flic 2 Smart Button Starter Kit, som består af en Flic Hub LR og i alt 4 stk. Flic 2 Smart Buttons, koster kr. 1.199,- (tjek forhandlere og dagspris).

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.