Forside Nyheder

Fortsat login-fejl på YouSee TV & Film

-

YouSee har fejl på systemerne, og lige nu er der fortsat problemer med at logge på YouSee TV & Film.

I sidste uge lancerede YouSee login-profiler, hvor op til seks familiemedlemmer kan have hver deres historik og anbefalinger i streamingtjenesten YouSee TV & Film.

Annonce:

Nu er muligheden for login-profiler midlertidigt fjernet igen, efter at flere YouSee-tjenester havde login-problemer onsdag aften. Her drejede det sig om login-problemer på web-tv (YouSee TV & Film på web), web-mail og de personlige sider på Mit YouSee.

Til gengæld har dagens ændringer så ødelagt adgangen fra andre mobil-apps til tjenesten YouSee TV & Film. Brugere møder bare fejlmeddelelsen “Vi kunne ikke logge dig på” når der forsøges med adgang fra smartphone og tablet.

Tidligere på dagen virkede YouSee TV & Film på web igen, men nu er der igen login-problemer her også. TV-apps, som til Android TV og Apple TV, ser ud til at fungere, dog med lange svartider ved login.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.