Forside * Fokus

Nu er IKEAs genvejsknap endelig kommet til salg

-

 

Annonce:

Trådfri-serien af produkter til IKEAs smarthjem har fået en genvejsknap der kan styre scener.

Aften: Tænd lyset, lad rullegardinerne køre ned.
Morgen: Tænd kaffemaskinen og lad rullegardinerne køre op.

Efterhånden som hjemmet får smartenheder, hvor lys, stikdåser, gardiner, musik mm. kan fjernbetjenes, kan der blive brug for ekstra knapper der udfører forudprogrammerede funktioner.

Efter et tidligere tilløb, så er IKEAs genvejsknapper endelig kommet ud i de danske butikker. Efter introduktion på det hollandske marked tilbage i januar og planlagt skandinavisk lancering i februar, der forsvandt knapperne pludselig igen fra IKEAs netbutikker. Men her mange måneder senere er de dukket op igen, og klar til salg i Danmark.

Knapperne kan bruges til at tænd/sluk af en forudvalgt scene i IKEA Trådfri smarthjem. En scene kan indeholde lys, musik (Sonos), stikdåser og gardiner.

 

 

Placer en genvejsknap ved udgangen, der med et tryk slukker alt lys i hjemmet.

Med genvejsknappen kan du også aktivere forskellige scener af lys, uden at bruge din smartphone til andet end den indledende konfiguration. I IKEA Home-smart-appen kan du vælge, hvilken scene der skal knyttes til den specifikke knap. Der kan linkes én scene per genvejsknap.

Der medfølger 6 klistermærker, 3 fortrykte og 3 blanke. De blanke kan bruges til at skrive eller tegne på, så man kan lave sine egne personlige knapper.

 

 

 

Pris og tilgængelighed

IKEA genvejskontakt til Trådfri koster kr. 59,-

Er på markedet nu (link)

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.