Forside * Featured

Her er Apple AirPods Max

-

Apple lancerer ‘over-ear’ hovedtelefoner i AirPods-serien

Dette er ikke de første hovedtelefoner fra Apple, da Beats også er en del af Apple-koncernen, men det er de første hovedtelefoner under Apple-navnet.

Annonce:

Apple AirPods Max hedder de, og dermed har Apple valgt at udvide produktkategorien AirPods til nu også at omfatte den store type hovedtelefoner, her som over-ear hvor ørekopperne omslutter øret.

Apple beskriver selv lyden som HiFi med aktiv støjreduktion og mulighed for transparent lyd, hvor man ikke lukker omgivelserne ude. Det er nyttigt ude i f.eks. trafikken.

En ‘Digital Crown’, som er inspireret af Apple Watch, tilbyder nøjagtig lydstyrkekontrol og mulighed for at afspille lyd eller sætte den på pause, springe numre over, besvare eller afslutte telefonopkald og aktivere Siri.

Ibrugtagning sker med et enkelt tryk, hvorefter hovedtelefonerne automatisk parres med alle enheder, der er tilmeldt brugerens iCloud-konto, som f.eks. iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch og Apple TV.

AirPods Max registrerer automatisk, om brugeren har dem på ved hjælp af optiske og positionsregistrerende sensorer. Når brugeren har dem på, kan AirPods Max afspille lyd og derefter sætte lyden på pause, når de tages af, eller hvis brugeren løfter en ørekop.

Der er op til 20 timers batteritid, med aktiv støjreduktion og rumlig lyd aktiveret.

AirPods Max kan foldes sammen, og fås med en blødt slankt opbevaring kaldet ‘Smart Case’.

Funktioner

Adaptiv EQ: AirPods Max bruger Adaptiv EQ til at justere lyden efter, hvordan ørepuderne sidder ved at måle lydsignalet, der leveres til brugeren, og justere de lave og mellemhøje frekvenser i realtid. Det skaber en fyldig lytteoplevelse, som fanger alle detaljer.

Aktiv støjreduktion: AirPods Max leverer medrivende lyd ved hjælp af Aktiv støjreduktion, så brugerne kan fokusere på det, de lytter til. Hver ørekop har tre udvendige mikrofoner, som registrerer støj i omgivelserne, imens en mikrofon indeni ørekoppen overvåger lyden, der når brugerens øre. Ved hjælp af computational audio tilpasser støjreduktionsfunktionen sig hele tiden efter, hvordan hovedtelefonerne sidder og bevæger sig i realtid.

Transparent lyd: Med AirPods Max kan brugerne skifte til Transparent lyd for at lytte til musik og samtidig høre lyde fra deres omgivelser – det sikrer, at alt, også brugerens egen stemme, lyder naturligt, imens lyden stadig afspilles perfekt. Du kan skifte mellem Aktiv støjreduktion og Transparent lyd ved at trykke en enkelt gang på knappen til støjkontrol.

Rumlig lyd: AirPods Max bruger rumlig lyd med dynamisk registrering af hovedbevægelser til at placere lyde næsten hvor som helst i rummet og dermed levere en medrivende, biograflignende oplevelse med indhold optaget i 5.1, 7.1 og Dolby Atmos. Ved hjælp af gyroskopet og accelerometeret i AirPods Max og iPhone eller iPad registrerer funktionen til rumlig lyd brugerens hovedbevægelser og enhedens placering, hvorefter den sammenligner bevægelsesdata og justerer lydområdet, så det forbliver fikseret på enheden, selvom brugeren bevæger hovedet.

Automatisk skift giver brugerne mulighed for at flytte lyd mellem iPhone, iPad og Mac helt uden problemer. Når musik afspilles fra en Mac, kan brugerne nemt modtage et opkald på deres iPhone – AirPods Max skifter automatisk.

Lyddeling gør det let at dele streaming af lyd mellem to sæt AirPods på iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV 4K. AirPods Max skal bare være i nærheden af enheden – tilslutningen sker med et enkelt tryk. 3

Siris funktioner inkluderer muligheden for at afspille musik, foretage telefonopkald, styre lydstyrken, få vejvisning og meget andet. Siri kan også læse indgående beskeder, når de ankommer, med Meddel beskeder med Siri.

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

Apple AirPods Max leveres i 5 farver:

  • Space Grey
  • Sølv/hvid
  • Grøn/hvid
  • Blå/lyseblå
  • Lyserød/rød

Prisen er kr. 4.799,-

AirPods Max kræver Apple-enheder, der kører iOS 14.3 eller nyere, iPadOS 14.3 eller nyere, macOS Big Sur 11.1 eller nyere, watchOS 7.2 eller nyere eller tvOS 14.3 eller nyere.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.