Forside * Nyheder

Nu kan du få 5G bredbånd hos YouSee

-
5G mast. Foto: TDC

Nu kan YouSee tilbyde mobilt bredbånd på 5G-netværket, der er tilgængeligt på tværs af landet. Dermed får YouSee-kunder endnu bedre mulighed for at udnytte de højere hastigheder og den øgede stabilitet, som 5G-netværket tilbyder.

YouSee kan nu tilbyde deres kunder adgang til endnu hurtigere mobilt bredbånd via 5G-netværket både hjemme og på farten.

”Vores kunder har virkelig taget 5G til sig, og vi ser en stor stigning i salget af 5G-telefoner. Derfor er vi også glade for, at vi nu kan tilbyde vores kunder et mobilt bredbåndsprodukt, som kan give dem en endnu bedre brugeroplevelse. Den mobile bredbåndsforbindelse via 5G-netværket vil ikke kun give vores kunder en hurtigere og mere fleksibel forbindelse, men samtidig også være et godt supplement til den bredbåndsforbindelse, som leveres gennem kabler i jorden,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

Annonce:

Et mobilt bredbåndsabonnement med 5G-adgang kan blandt andet give mulighed for at downloade HD-film på blot et par sekunder, streame tv- og film-indhold uden forstyrrelse og dele filer helt uden forsinkelser. Derudover giver det også de mange danskere, der arbejder hjemmefra, endnu bedre muligheder for et hurtigere og stabilt internet, ligesom det for mange også kan være en oplagt og mere fleksibel løsning til sommerhuset.

Pris og betingelser

YouSee-kunder kan få mobilt bredbånd med 5G-hastighed samt 1 TB data via YouSees største mobile bredbåndspakke. Pakken inkluderer desuden YouSee’s sikkerhedspakke samt et lånemodem (200 kr. i oprettelse). Samtidig reducerer YouSee prisen på den største pakke med mobilt bredbånd fra 399 kr. til 349 kr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.