Forside * Nyheder

Nu virker Google Assistant også med kablede hovedtelefoner

-

De kablede hovedtelefoner og in-ear kan nu bruges til Google Assistant på Android-enhederne.

Google Assistant er kommet til de kablede hovedtelefoner og in-ear. Det skriver 9to5google, der har fået Google til at bekræfte at funktionen er officiel og tilgængelig for alle.

Annonce:

Med Googles medhjælper i øret er det eksempelvis muligt at få læst beskeder op, ligesom der er mulighed for stemmestyring mm.

Når hovedtelefoner, med en mikrofon, tilsluttes en Android enhed, der er opdateret med seneste udgaver af Google apps, så gives besked i øret om at nu kan der tales til Assistant via hovedtelefonerne.

Man kan efterfølgende trykke på ‘action’-knappen på hovedtelefonerne, og holde den trykket ind, for at vække Assistant.

Hvis der i Android-enhedens indstillinger tillades, at Assistant må læse beskeder og notifikationer højt, så kan dette også tilpasses personlige præferencer for anden oplæsning. Det kan være oplæsning fra kalender, information om næste møde/begivenhed.

Hurtige ‘tap’ med fingeren på hovedtelefonernes ‘action’-knap åbner en installationsproces, der tidligere har været forholdt udvalgte mærker trådløse hovedtelefoner fra Google, Sony og Bose. Men nu fungerer det også med de kablede hovedtelefoner.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.