Forside * Nyheder

OnePlus viser nye koncepter med 8T-telefonen

-

Med en modificeret OnePlus 8T viser OnePlus nye koncepter frem.

OnePlus forsker i nye muligheder for design, brug og interageren med smartphones, og kan nu vise nogle af disse frem som koncepter.

Annonce:

Dvs. det er ikke en opgradering, endnu, men noget der kan komme i fremtiden i forskellige former.

Til at vise teknologierne frem benyttes en modificeret OnePlus 8T smartphone.

 

Electronic Color, Material and Finish (ECMF)

ECMF er en teknologi hvor hele eller dele af en smartphone kan skifte farve, styret af telefonens software.

OnePlus demonstrerer det ved at telefonen har fået en film på bagsiden med et mønster der kan skifte farve. Når telefonen ikke er aktiv så er mønsteret mellemblå og når telefonen vækkes skifter farven til sølv.

Mønstret er lavet med glas der indeholder metaloxid, der skifter farve når der tilføjes forskellige elektriske spændinger.

 

Reactive Sensing Technology (ECMF + mmWave)

Kombineret med mmWave-teknologi, lånt fra 5G, kan telefonen få en radar der styrer farveskiften ud fra hvad der sker i rummet omkring telefonen.

Telefonen kan via radaren “se” rummet og personer i nærheden, og følge bevægelser. Det kan være håndbevægelser eller tjek af om en person trækker vejret. OnePlus mener at radar-teknologi i mobile enheder kan bruges til meget i fremtiden.

Farveskiftet vil også kunne vise om der er et indkommende opkald og en håndbevægelse afgøre om opkaldet besvares eller afvises.

 

Videoer

På disse videoer giver OnePlus eksempler på koncepterne.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.