Forside * Featured

Smartphone overlevede et frit fald på 300m

-
Screenshot fra G1 video

16/12. Rettelse. Højden er rettet til 300m

En ældre iPhone blev udsat for den ultimative drop-test – og overlevede.

Ernesto Galiotto, en dokumentar-instruktør fra Brasilien, kom ved et uheld til at give sin iPhone den store droptest. Det skriver G1.

Annonce:

Instruktøren sad i en flyver i 300 meters højde og var igang med optagelser af en strandkant, da han tabte sin iPhone 6s ud af det åbne fly.

Efter et frit fald der landede telefonen på stranden med skærmen nedad. Ernesto Galiotto tænkte at nu var det nok slut med den telefon.

Men nede på jorden igen der startede han Apple-tjenesten ‘Find min’, hvor man kan søge efter hvor ens Apple-enheder befinder sig, eller hvis de er slukket så hvor de senest registrerede placering.

Overraskelsen var stor da telefonen svarede, at den lå midt på stranden. Der lå den, kun med få skrammer fra landingen. Telefonen havde et gennemsigt gummi-cover på og en skærm-beskyttelse.

Telefonen var i optagelse da uheldet skete, så den optog hele turen ned. Selvom Ernesto Galiotto var glad for at se sin telefon igen, så var han også glad for at den ikke ramte nogen.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.