Forside * Featured

Telenor inkluderer eSIM i alle abonnementer

-
Foto: Shutterstock.com

Alle Telenors kunder kan nu skifte det fysiske simkort i mobilen ud med et digitalt.

eSIM gør det nemmere at skifte simkort, og gør det muligt for flere, at have flere mobilnumre på én mobil.

“At kunderne slipper for af fumle med at få simkortet ud og at de ikke længere behøver at vente på posten for et nyt simkort, er blot nogle af fordelene ved eSIM”, fortæller Christian Hoffman, direktør for privatmarkedet i Telenor, i en udmelding, og fortsætter:

Annonce:

“Da simkortet er digitalt, kan det indstilles således, at kunderne kan have to numre tilknyttet den samme mobil, hvilket kan være en kæmpe fordel for alle vores kunder både på privat og erhverv, da mange kunder både har et arbejdsnummer og et privatnummer – de slipper nu for at have to telefoner”.

Telenor-kunderne kan nu bestille en ny eSIM-profil, der kan aktiveres på få minutter, uden omkostninger. Mobiltelefonen skal understøtte eSIM.

 

Kort om eSIM

E-sim står for embedded sim. Det betyder, at de oplysninger, der tidligere var gemt på et fysisk lille plastikkort, i stedet gemmes direkte i enheden. Det vil sige i en chip i din telefon eller tablet, der indeholder oplysninger om abonnement og indstillinger, der er nødvendige for at bruge data, ringe og sende beskeder.

eSIM er inkluderet i alle Telenors abonnementer, men for at kunderne kan bruge eSIM kræver det, at de har en mobiltelefon, der understøtter eSIM.

Kilde: Telenor

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.