Forside Baggrund

Antenneforening: 1,2 Gbit/s internet for 100 kr/måned

-
Formand i Dyrup-Sanderum Antenneforening, Henrik Lindholm. PR-foto

Dyrup-Sanderum Antenneforening (DSA) lancerer “landets højeste internethastighed” til en lav pris.

En antenneforening i Odense hæver hastigheden på bredbåndsforbindelserne til 1,2 GBit/s og kalder det landets højeste internethastighed (på kabel-tv).

Foreningen har satset på at levere TV, radio, internet og telefoni uden indblanding fra en af de store teleselskaber, og det er den direkte årsag til at man nu vinder stort på både hastighed og pris.

Annonce:

Dyrup Sanderum Antenneforening (DSA) er en af de få antenneforeninger, der har valgt at bevare 100 % kontrol over eget net ved ikke at tillade eksterne parters brug (red: F.eks. TDC), og det er den primære årsag til at prisen har kunnet holdes så langt nede, lyder det fra formanden i foreningen:

“Mens rigtig mange antenneforeninger har valgt at give teleselskaberne adgang til deres kabler, har vi i Dyrup-Sanderum Antenneforening valgt at holde fast, og arbejde målrettet med at holde medlemmernes priser nede og forbindelsen i top”, fortæller formand i Dyrup-Sanderum Antenneforening, Henrik Lindholm, og fortsætter:

“Det er dét arbejde, der nu bærer frugt. At vi nu oven i købet er lykkes med at levere landets højeste internethastighed til private er bare en ekstra cadeau til foreningens arbejde”.

 

Anbefaler medlemmerne at takke ja til andres fiber

Selvom foreningen ikke mener at den høje hastighed er noget alle deres medlemmer kan bruge nu og her, så mener de samtidig at høj hastighed på bredbånd er fremtiden.

Derfor fraråder foreningen f.eks. heller ikke at få lagt et gratis alternativ ind. Så kommer TDC eller andre, og tilbyder at få en gratis fibertilslutning, så anbefaler antenneforeningen at man takker ja.

“Det kan virke underligt at vi anbefaler vores medlemmer at sige ja tak til at få fiber lagt gratis ind, når deres løsning (red: TDC) i princippet står i konkurrence til vores. Men man behøver jo ikke ibrugtage fiberløsningen så længe den er dyrere end antenneforeningens løsning. Til gengæld kan man potentielt spare en graveudgift senere, hvis man siger ja tak til at få gjort klar til fiber nu”, lyder det fra Henrik Lindholm, og han fortsætter:

“Vi er udmærket klar over at fiberkablerne på sigt kan overflødiggøre antenneforeningens løsning, men der går mange år endnu, og vi er sat i verden for at sikre vores medlemmers interesser”.

DSA har 4.400 medlemmer og ca. 82% af dem har internet gennem foreningen.

 

Hastighed og priser

Det er ikke alle medlemmer i foreningen DSA der kan opnå 1,2 Gbit-forbindelser til at begynde med med. I nogle områder er det nødvendigt først at udskifte gamle kabler i jorden. De første får adgang her i januar og inden årets udgang vil alle deres medlemmer have fået den nye tophastighed.

Prisen for internet hos DSA er:

  • Sammen med TV-signaler kr. 100/måned
  • Solo uden TV: kr. 140/måned.

Dertil skal der bruges et modem der koster kr. 950 i køb eller kr. 40/måned i leje. Ældre modems, der ikke kan klare de nye højere hastigheder, kan opgraderes for en engangsudgift.

Upload-hastigheden bliver 300 Mbit/s.

 

Annonce:
Forrige artikelHALL klar med Wi-Fi Streamer med mange trådløse funktioner
Næste artikelApple tester foldbare iPhones og bygger Touch ID ind i skærme i år
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.