Forside * Nyheder

Samsung Galaxy Buds Pro – smarte in-ear høretelefoner

-

 

Annonce:

Samsung præsenterer i dag deres næste generation af trådløse høretelefoner: Galaxy Buds Pro. De trådløse høretelefoner er udstyret med en imponerende lyd, intelligent aktiv støjreduktion (ANC) og en række tilslutningsmuligheder.

Funktionerne omsluttes af et stilfuldt design, der både er moderne og fleksibelt. Med Galaxy Buds Pro tilbyder Samsung sine mest premium høretelefoner til dato, designet til at give brugerne mulighed for at få mest muligt ud af både arbejde og underholdning – og alt ind imellem.

“I takt med at forbrugere leder efter teknologi, der hjælper dem med at tilpasse sig nye rutiner og livsstil, er markedet for trådløse høretelefoner udvidet betydeligt. Og forbrugernes krav og forventninger er ligeledes blevet højere. Med Galaxy Buds Pro tilbyder vi en unik lydoplevelse, der gør hverdagen sjovere for vores brugere, siger Claus Holm”, IM Director & Country Manager i Danmark.

 

Banebrydende lyd og samtaler i topkvalitet

En positiv oplevelse med et par trådløse høretelefoner starter altid med lyden. Uanset om det drejer sig om at akkompagnere løbeturen eller lytte til foretrukne podcasts på vej til arbejde, er lydkvaliteten det vigtigste. Galaxy Buds Pro tilbyder en mere omfattende lyd med en bas på 11 millimeter for et dybere lydbillede og en diskant på 6,5 millimeter for skarpe toner. Tilsammen skabes Samsungs bedste lydoplevelse til dato gennem en dynamisk og afbalanceret lyd. Således kan brugerne nyde at lytte til musik nøjagtigt som kunstneren havde til hensigt, uanset om de lytter til rytmisk hiphop eller klassisk musik.

I dag bruges hovedtelefoner ikke kun til underholdningsformål, men er også blevet afgørende for kommunikation i arbejdstiden, hvor opkaldskvaliteten er vigtigere end nogensinde før. Galaxy Buds Pro adskiller brugerens stemme fra uønskede lyde ved hjælp af tre mikrofoner og en stemmeoptagelsesenhed (VPU), så man bliver hørt så klart og tydeligt som muligt. En af de ydre mikrofoner har også en høj signal-to-noise ratio (SNR), hvilket hjælper med at eliminere forstyrrende baggrundsstøj. Derudover har Samsung integreret sin nye Wind Shield teknologi i Galaxy Buds Pro, hvor designet har minimeret det område på høretelefonerne, der bliver mødt af vind, og filtrerer forstyrrende lyde, der kan være forårsaget af vind. Dette skaber et klarere og mindre støjende lydbillede, hvilket gør telefonopkald meget behageligere.

 

Galaxy Buds Pro tilbyder den førende ANC-teknologi

For en bedre brugeroplevelse er Galaxy Buds Pro udstyret med smarte ANC-funktioner, der er afgørende for et par rigtig gode trådløse høretelefoner. Når brugere skal fokusere på arbejde eller ønsker at lukke verden ude for en stund, er der mulighed for at reducere baggrundsstøj med op til 99 procent eller finjustere til det ønskede niveau. Med Ambient Sound kan brugerne vælge at forstærke nærliggende lyde med mere end 20 decibel, dvs. evnen til at justere og tilpasse lyden efter behov. Funktionen er perfekt til travle multitaskers – for eksempel dem, der passer børn og arbejder hjemmefra på samme tid, eller dem, som vil løbe og har brug for at være opmærksomme på trafikken omkring dem.

Derudover fungerer funktionerne til ANC og Ambient Sound automatisk sammen og tilpasser sig omgivelserne for at optimere lydoplevelsen. Galaxy Buds Pro registrerer, når brugeren taler og kan automatisk veksle mellem at sænke og hæve den omgivende støj. Høretelefonerne slukker også automatisk for musikken, når de bemærker, at brugeren taler, selvom Ambient Sound er aktiv, eller hvis ANC er slukket.

 

En endnu mere fleksibel Galaxy-oplevelse

Galaxy Buds Pro er Samsungs hidtil mest fleksible høretelefoner og er en integreret del af økosystemet til Galaxy-produkter. Brugere behøver ikke at ty til manuelle justeringer, da Galaxy Buds Pro nemt kan skifte automatisk mellem enheder, for eksempel Galaxy-smartphones eller tablets[4]. Hvis du ringer til din Galaxy S21, mens du ser en video på din Galaxy Tab S7, sætter den splinternye Auto Switch-funktion videoen på pause for at lade brugeren besvare opkaldet uforstyrret ved hjælp af høretelefonerne. Når opkaldet er afsluttet, skifter lydforbindelsen automatisk tilbage til den enhed, hvor videoen afspilles.

Galaxy Buds Pro er udstyret med 360 Audio med Dolby Head Tracking-teknologi. Hvis brugeren for eksempel ønsker at optage en vlog, er der nu mulighed for at synkronisere mikrofonerne på Galaxy Buds Pro med Galaxy S21, hvor begge kan bruges samtidigt til at fange både stemme og baggrundslyd på samme tid. Med Game Mode reduceres lydforsinkelsen under spil for at fungere optimalt med Galaxy S21-seriens kraftige ydeevne.

Brugere behøver heller ikke at bekymre sig om batteritiden, da du med en fuld opladning kan have op til otte timers uforstyrret afspilning med yderligere 20 timers reservestrøm tilgængelig i det trådløse opladningsetui. Når ANC er aktiveret, er der fem timers lytning, og gennem hurtigopladning er kun fem minutters opladning nok til en hel times spilletid.

 

Vandtæt design

Galaxy Buds Live har præget udviklingen af Galaxy Buds Pro, hvor forgængerens innovative og ikoniske design har bidraget til en opdateret, ergonomisk formfaktor i den nye tilføjelse. Den karakteristiske form gør produktet mindre synligt i øret, mens det sigter mod at forbedre lydkvaliteten. Kontaktfladen mellem øret og cochleaen er også blevet mindre, hvilket forbedrer komforten.

Brugere kan også føle sig sikre på holdbarheden af Galaxy Buds Pro, der er udstyret med IPX7 vandtæthedsklassifikation, den højeste standard for vandtæthedsklassifikation, der findes i produkterne inden for Galaxy Buds-familien. Med SmartThings Find kan brugeren også let finde en mistet hovedtelefon, selv hvis den er ude at syne eller uden for Bluetooth®-rækkevidde.

 

Pris og levering

Galaxy Buds Pro fås i tre fantastiske farver: Phantom Black og Phantom Silver samt i Phantom Violet, som matcher mobiltelefonerne i Galaxy S21-serien.

Galaxy Buds Pro vil være tilgængelig fra d. 15. januar med en vejledende pris på 1.699 DKK.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.