Forside Produkter Auto

OPDATERET: EasyPark flytter ind i Apple CarPlay

-

Den populære parkerings-app EasyPark er klar med en opdatering, der gør at du snart kan bruge Apple CarPlay når du parkerer din bil i områder med EasyPark.

80% af alle nye solgte biler kommer med Apple CarPlay, og mange har spurgt efter understøttelse for parkering fra Apple CarPlay interfacet. Nu er EasyPark klar med dette interface i deres populære app.

Med EasyPark kan du nu parkere direkte fra din bil-radio i over 2.200 byer i 20 forskellige lande. Du kan også finde information om nærmeste el-lader til din el-bil, og skifte mellem din private – og arbejds EasyPark konto.

Annonce:

“Vi ser et stort potentiale i CarPlay, og er glade for at bringe EasyPark ind i Apple CarPlay universet” fortæller Johan Birgersson, der er CEO for EasyPark Group.

Opdateringen af EasyPark skulle være lige på trapperne. I skrivende stund har recordere.dk dog ikke fået den opdaterede app.

Opdateret 17. februar 2021

Recordere.dk har været i kontakt med Louise Ekman, der er Head of PR hos EasyPark i Sverige, der fortæller at man laver en “Staged Rollout”, hvor den løbende opdateres hos de enkelte kunder, og man regner med at alle EasyPark kunder har fået opdateringen ved udgangen af uge 8. 2021.

 

Annonce:
Forrige artikelRegeringen lægger nye afgifter på computere, tablets og smartphones
Næste artikelCarl Peis Nothing har overtaget resterne af Essential
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.