Forside * Nyheder

Elgiganten åbner i Fredericia inden jul

-

Elgiganten åbner nyt varehus i Fredericia senere i år

I efteråret 2021 slår Elgiganten dørene op til nyt stort varehus i Fredericia.

Annonce:

“Vi har i en årrække fulgt både Fredericia og området omkring med stor interesse. Og vi er derfor virkelig glade for nu at have fundet den rette beliggenhed”, fortæller adm. direktør Peder Stedal i en udmelding.

Der er tale om et nybyggeri på 2.000 kvm hvor det er planen at der skal ligge flere butikker.

“Vi har selvfølgelig store forventninger til vores nye varehus – til glæde for vores kunder. Ud over at skabe arbejdspladser i området, som et projekt af denne størrelse helt naturligt fører med sig, slår vi også dørene op til et varehus, der bygger på vores nyeste koncept indenfor butiksindretning”, fortæller Peder Stedal, og fortsætter:

“Et koncept, der binder online og butik sammen med services som både Klik & Hent og Elgiganten Support. Med Klik & Hent giver vi vores kunder i Fredericia og omegn mulighed for nemt at bestille og betale varer online – og hente dem direkte i vores varehus. Elgiganten Support er til gengæld en service vi tilbyder i varehuset til de kunder eller virksomheder, der har spørgsmål eller behov for hjælp til opsætning af produkter, også dem der ikke nødvendigvis er købt i Elgiganten. Vi tror på, at selvom meget kan klares online i dag, så kan den personlige vejledning og kontakt ikke erstattes. Derfor er vi til stede for vores kunder både i butik og online”.

Elgigantens nye varehus i Fredericia skal stå klar inden jul og forventningen er at åbne til efteråret.

Butikken kommer til at ligge på Vejlevej, ved siden af Biltema.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.