Forside Produkter Mobil

OnePlus og Hasselblad i kamera-samarbejde

-

Ny lækage viser, at OnePlus 9 Pro kommer til at bære det legendariske, svenske Hasselblad-navn, om ikke andet så på en del af 2021-kollektionen.

Som det vil være de fleste faste Recordere-læsere bekendt, har OnePlus gennemgået en transformation over de seneste år. Den kinesiske smartphone-producent er gået fra at være et mærke, der er forbundet med rimelige priser for den samme hardware, man finder i andre Android-telefoner, til at være et premium-mærke med rigtige flagskibs-smartphones.

Annonce:

I dag kan man finde både prisbillige og mere luksus-orienterede smartphones i OnePlus’ sortiment, men selv de sidstnævnte holder sig på den rigtige side af rimelighedens grænser, når det gælder priserne.

Men der er en enkelt ting, som OnePlus mangler, der er udbredt blandt flere andre mærker. Og det er et samarbejde med et kendt kamera-brand. Det kan dog ændre sig nu, i hvert fald hvis man skal tro en lækage, der er dukket op på YouTube.

YouTuberen Dave2D har åbenbart fået fat i en OnePlus 9 Pro, og her kan man tydeligt se, at kameramodulet bærer logoet fra et af de mest legendariske kamerabrands, nemlig svenske Hasselblad.

Kun på Pro’en

Hasselblad er mest kendt for deres professionelle kameraer, men på den anden side er det netop ofte de mere professionelle brands, som smartphone-producenterne indgår partnerskaber med. Eksempler inkluderer Huaweis mangeårige samarbejde med Leica og samarbejdet mellem Carl Zeiss og Nokia, der går endnu længere tilbage.

OnePlus er ikke det første smartphone-brand, som Hasselblad samarbejder med. Svenskerne har tidligere sat deres logo på Motorola-smartphones gennem et modul i den periode, hvor Motorola satsede hårdt på modularitet i deres portefølje. Det omfattede en helt ny linse, men det er tilsyneladende ikke tilfældet med OnePlus 9 Pro.

De lækkede billeder, der er dukket op af OnePlus 9 indtil videre viser et lignende kameramodul, men angiveligt er der en ekstra sensor bygget ind i modulet på Pro-modellen. Rygterne siger, at konfigurationen bliver velkendt: vidvinkel, ultravidvinkel og telefoto, men Pro’en kan have et makro-kamera oven i.

Hvor meget, det kommer til at betyde, er svært at sige – og der kan endda også være tale om en smartphone, der kun kommer ud i enkelte territorier. Android Central har tidligere skrevet at OnePlus’ nye smartphones lander i midten af marts, så vi finder nok ud af mere sidst på måneden.

Annonce:
Forrige artikelTelenor tænder for 5G i Aarhus
Næste artikelPower sælger nu tv-kalibrering i hjemmet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.