Forside Detail

Power gør klar til ny butik i Grenaa

-

Power-kæden overtager byens Expert og Punkt 1 butik og omdanner den til en Power

En lokal ejerkreds har solgt deres butik i Grenaa til Power-kæden. Det skriver Lokalavisen for Norddjurs.

Annonce:

Skiltene er allerede pillet ned, fra den butik i Rosengade i Grenaa, som de seneste 2,5 år har huset salg af elektronik og hvidevarer fra Expert og Punkt 1.

Nu har butikken fået ny ejer. Powerkæden har købt butikken, for at åbne en Power i de 1048 kvm store lokaler.

Det er iøvrigt første gang at Power køber ejere ud af en eksisterende butik, og det tilmed for lokaler der tidligere er blevet afvist af Power-direktøren.

“Det er rigtigt, at jeg for to og et halvt år siden sagde, at både Grenaa og butikken her er for lille til en Power, men tingene går stærkt i vores branche”, fortæller Jesper Boysen, adm. direktør i Power, til avisen, og fortsætter:

“Kunderne er blevet mere digitale og populært sagt er det nettet, der bestemmer udvalget, så en fysisk butik kan i dag være på færre kvadratmeter. Det er vigtigere, at butikken har hjemme i en aktiv handelsby og sådan en er Grenaa heldigvis stadig”.

De 5 hidtidige medarbejdere fortsætter i den ny butik, hvor der skal ansættes yderligere 7, grundet længere åbningstider og søndagsåbent.

Ombygningen skal stå færdig i uge 14. Det er i begyndelsen af april, lige efter påske.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.