Forside * Featured

Smart svensk 20W USB-C oplader fra Volutz

-
Quantum I 20W Ultra-flat USB-C Wall Charger

Et svensk design-brand er igang med at ændre hvordan vi tænker USB-C opladere. Og et spændnde nyt USB-C produkt hedder Quantum I, og er en kreditkort stor flad oplader der kan hænge på væggen og levere 20W til tablets og smartphones.

Den svenske virksomhed Bonum Mane AB har startet et design-brand de kalder Volutz, og et nyt spændnede produkt, der kan købes fra marts hedder “Quantum I 20W Ultra-flat USB-C Wall Charger”, og er en ultra flad 20W USB-C oplader, der kan hænge helt fladt op af væggen.

Oven i det kan du klappe Quantum I sammen, så den ikke fylder meget i lommen, når du er på farten. Dette gør den også kan ligge i en computertaske uden at tage særligt meget plads.

Annonce:

Udover den nye oplader er Volutz mest kendt for at lave forskellige USB kabler i elegant og holdbart design.

Quantum I 20W Ultra-flat USB-C Wall Charger

Understøtter PD 3.0

Quantum I 20W Ultra-flat USB-C Wall Charger undersøtter PD 3.0 standarden, og kan oplade bl.a. Android og iOS enheder med op til 20W. Dette er nok til at oplade en nyere iPhone fra 0 – 50% på 30 minutter. Opladeren er iøvrigt certificeret af TUV, og overholder gældende sikkerhedsstandarder.

Designet er elegant, og forsiden af opladeren er dækket af et hvidt stof med Volutz logoet på.

Recordere.dk fik tilsendt en oplader vi har brugt sammen med iPhone 12 Pro Max og iPad Pro, og vi var meget begejstret for at have den lille oplader med i computertasken, når vi skulle oplade vores enheder på farten.

 

Pris og levering

Quantum I 20W Ultra-flat USB-C Wall Charger koster 249 DKK og kan bestilles direkte hos Volutz på dette link. Opladeren kan leveres fra 25. marts.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.