Forside * Nyheder

Sonos viser nyt produkt 9. marts – er det hovedtelefonerne?

-

De nye rygter om Sonos-hovedtelefoner er spændende, men det er formentlig en mindre Bluetooth-højttaler, firmaet vil vise frem.

Der var knapt gået et døgn fra afsløringen af et hovedtelefon-design fra Sonos på det tyske patentkontors website, til Sonos officielt inviterede til en ny produktlancering. Men derfor kan man ikke nødvendigvis konkludere, at de to har noget med hinanden at gøre.

Annonce:

Vi ved dog dette: 9. marts kommer Sonos til at afsløre et nyt produkt, der også kommer i butikkerne her i foråret. Datoen kender vi fra den invitation, der som nævnt netop er blevet sendt ud til pressen. At der kommer et nyt produkt ved vi fra hestens egen mund.

Patrick Spence, der er Sonos’ CEO, fortalte nemlig for nylig ved en regnskabsfremlæggelse, at der kommer ét produkt i marts. Og han lagde netop tryk på, at der kun var tale om et enkelt produkt, hvilket viser sig at have en vis betydning.

Der er nemlig p.t. to produkter i spil fra Sonos. Det ene er de førnævnte hovedtelefoner, som vi skrev om for kort tid siden. Det andet er en transportabel Bluetooth-højttaler. Men de kan jo begge passe ind i den situation, man finder på det billede, som Sonos har valgt at sende ud med invitationen til produktlanceringen.

Formentlig en mindre Move

På billedet kan man se en person ude i naturen med en lille rygsæk. Og hvorfor skulle den rygsæk dog være i fokus, hvis det ikke var et produkt, der kan bæres i sådan en rygsæk? Det kan jo både være hovedtelefonerne og Bluetooth-højttaleren.

Der er dog en del, der peger på, at det er det sidste, der er tale om. I følge The Verge fik Sonos for nylig godkendt højttaleren hos de amerikanske telemyndigheder FCC, sådan som alle enheder med trådløse forbindelse skal.

Dokumenter fra den amerikanske telestyrelse FCC viser bl.a. denne illustration, der viser at højttaleren står på en ladestation (Foto: FCC)

Sonos har naturligvis allerede Sonos Move, der kan flyttes rundt med, men den er for stor til at konkurrere med små højttalere, man kan tage med sig på ture ude i naturen – og for tung til at have med i en let rygsæk i timevis (den vejer omkring tre kilo).

Med andre ord har Sonos brug for en højttaler i sortimentet, der kan konkurrere med højttalerserier som JBL Flip, UE Boom og Beats Pill. Det er formentlig højttaler i den størrelse, vi kommer til at se d. 9. Ifølge FCC-dokumenterne har den dog en ladestation ligesom Move og kan naturligvis også bruges derhjemme sammen med et Sonos-system.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.