Forside Produkter Mobil

Telenor tænder for 5G i Aarhus

-

Mobilselskabet Telenor tænder nu de første 5G-mobilmaster i Aarhus, så aarhusianerne får adgang til den nye mobilteknologi, der med sin høje kapacitet og hastighed kommer til at skabe en bedre mobil-dækning.

Mobilselskabet Telenor er i fuld gang med at rulle fremtidens nye 5G-teknologi ud på sit mobilnetværk. 5G er særlig god til at forbedre dækningen på steder, hvor der er mange mennesker på nettet samtidig, og derfor starter Telenor med at udrulle 5G i Danmarks største byer, hvor befolkningstætheden er størst.

Turen er nu kommet til Aarhus, hvor Telenor netop har tændt den første 5G-mast på P. Hiort-Lorenzens Vej. I løbet af februar vil der yderligere blive tændt for 5G-signalet på en række mobilmaster i Midtbyen, så aarhusianerne også her vil kunne bruge det hurtige 5G.

Annonce:

”Vi starter med at udbrede 5G-teknologien, hvor det giver mest værdi for kunderne, og det er i de større byer som Aarhus. Vi har et stærkt mobilnetværk i dag, og derfor vil aarhusianerne måske ikke mærke forskel lige med det samme, da langt de flestes behov i dag er dækket godt ind med vores stærke 4G-mobilnetværk. Med i takt med, at der udvikles nye apps og funktioner til mobilen, vil aarhusianerne få stor glæde af det endnu hurtigere mobilnetværk,” siger netværksekspert i Telenor, Jesper Mølbak i en pressemeddelelse til recordere.dk

5G er op til ti gange hurtigere end de nuværende teknologier, og gør det muligt at koble mange flere enheder sammen på mobilnetværket. 5G´s høje kapacitet gør det muligt, at få meget mere data igennem mobilnetværkene hurtigere, hvilket imødekommer danskernes hastigt voksende dataforbrug, ligesom teknologien gør det muligt at streame fx film i en langt højere opløsning end i dag. 5G skaber nye muligheder for digitalisering af vores samfund, da det åbner for en lang række nye mobile løsninger i såvel erhvervslivet som i det offentlige.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.