Forside * Nyheder

Telenor tænder for 5G i Odense

-

Telenor tænder nu de første 5G-mobilmaster i Odense, og dermed har mobilselskabet 5G-master i landets fire største byer.

Mobilselskabet Telenor er i gang med at rulle den nye 5G-teknologi ud på sit mobilnetværk, og nu er det Odense som kobles på.

Annonce:

5G leverer højere kapacitet og hastighed, og teknologien er særlig god til at forbedre dækningen på steder, hvor der er mange mennesker på nettet samtidig.

“Vi starter med at udbrede 5G-teknologien, hvor det giver mest værdi for kunderne, og det er i de større byer som Odense. Vi har et stærkt mobilnetværk i dag, og derfor vil fynboerne måske ikke mærke forskel lige med det samme, da langt de flestes behov i dag er dækket godt ind med vores stærke 4G-mobilnetværk”, fortæller netværksekspert i Telenor, Jesper Mølbak, og fortsætter:

“Men i takt med, at der udvikles nye apps og funktioner til mobilen, vil borgerne få stor glæde af det endnu hurtigere mobilnetværk”.

Den første 5G-mast fra Telenor er placeret på Campusvej ved Campus Odense, og her indenfor de næste uger tændes for 5G på master omkring Odense centrum.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.