Forside Baggrund

Vildt: Dette 165″ MicroLED TV skjuler sig når slukket

-

Verdens første sammenfoldelige 165″ 4K MicroLED TV gemmes væk når det ikke er i brug

C Seed er en østrigsk producent af luksus tv. Stiftet tilbage i 2009 af to tidligere B&O-chefer, Jakob Odgaard og Jorn Sterup.

Annonce:

Nu er firmaet på banen med et nyt produkt: Det sammenfoldelige luksus tv, der helt forsvinder af syne når det ikke er i brug. Det fortæller producenten i en udmelding.

165″ er TV-skærmen, der kommer med en 4K UHD opløsning. Den bygger på MicroLED teknologi.

Ved MicroLED kan hver pixel lyse og slukke selv, som det kendes fra OLED TV og de nu historiske plasma tv, eller en LED-baseret storskærm.

Brugen af lysdioder giver samme fordele som ved OLED at skærmen har en god gengivelse af sort, men MicroLED kan lyse kraftigere end OLED hvilke giver fordele ved HDR og TV-kiggeri i kraftigt dagslys.

En MicroLED kommer normalt opbygget af mindre moduler der er sat sammen til at danne den store skærm. Dette udnytter C Seed til at lave et TV der kan foldes sammen.

 

 

Det tager producenten så skridtet videre til at TV’et her også kan gemmes helt væk. Det skjuler sig i en kassette der er bygget ind i gulvet.

Byggematrialerne er ‘aviation-grade’ aluminium – det holdbare metal der laves til brug i flyindustrien.

C Seed M1 hedder modellen, og TV’et leveres i fire forskellige farver til ramme og fod: Sølv, guld, sort og titan.

Der er en soundbar med 2.1 high end (stereo + subwoofer) lyd integreret i rammen, men der er indbygget mulighed for surround op til 11.2 kanaler.

 

 

Der er kun en enkelt HDMI indgang, med understøttelse af HDCP 2.2. Men ved en installation som denne ville man nok heller ikke have enhederne tilsluttet TV’et, men skifte mellem dem et andet sted inden – evt. gennem en AV Receiver.

Producenten fortæller at TV’et har deres ‘Adaptive Gap Calibration Technology’ der gør at samlingerne mellem MicroLED-modulerne ikke ses.

Men inden du nu tjekker om det er plads i gulvet og eventuelt laver aftaler med underboen, så er der lige det med prisen. TV’et her kommer til at koste $400.000, svarende til knap 2,5 millioner direkte omregnet.

Med dansk moms og installation ender regningen på over 3 millioner. Men så har du også et TV som tilføjer luksus til hverdagen – i op til 100.000 timer som er den forventede levetid på MicroLED.

C Seed M1 kommer til salg fra juli.

 

Galleri

 

Annonce:
Forrige artikelWiFi test: Unifi Dream Machine, Del 1
Næste artikelOnePlus vil udvide OnePlus 9 porteføljen med mellemklasse-model og smartur
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.