Forside Produkter HiFi & Surround

Apple dropper HomePod-højttaleren

-

Apple vil fremover fokusere på den mindre HomePod Mini.

Den originale HomePod har høstet ros for lydkvalitet. For en højttaler der kostede under 3.000 kr. der spillede den godt, og så fik man en smart-højttaler i Apples univers med Siri taleassistent.

Annonce:

Men nu er det snart slut. Apple har valgt at lade HomePod-højttaleren udgå, og alene fokusere på den lille HomePod Mini der udkom i efteråret 2020. Det skriver magasinet Techcrunch, der har fået bekræftigelse fra Apple.

“HomePod mini har været et hit siden sin debut sidste efterår og tilbyder kunderne fantastisk lyd, en intelligent assistent og smart hjemmekontrol alt for kun $ 99. Vi fokuserer vores indsats på HomePod mini”, lyder det fra Apple i en udtalelse til Techcrunch, og de fortsætter:

“Den originale HomePod ophører. Den vil fortsat være tilgængelig, så længe lager haves gennem Apple Online Store, Apple Retail Stores og autoriserede Apple-forhandlere. Apple vil give HomePod-kunder softwareopdateringer og service og support via Apple Care”.

HomePod nåede aldrig officielt ud på det danske marked, men højttaleren har kunnet købes i udlandet og herhjemme via parallelimport.

På Apples amerikanske hjemmeside er udgaven i ‘Space Grey’ allerede udsolgt, mens den hvide udgave fortsat sælges.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.