Forside * Featured

B&O dropper Humac

-
Foto: recordere.dk

Samarbejdet med den danske Apple-forhandler stopper, både for varesalg og butikssamarbejde.

Elektronikkæden Humac, der sælger Apple-produkter og tilbehør, har i en årrække også haft produkter fra Bang & Olufsen på hylderne. Men nu er det slut, B&O har opsagt samarbejdet. Det skriver Finans.

Humac har, udover at have solgt et udvalg af B&O-produkterne, også stået for Bang & Olufsens flagskibsbutik på Strøget i København samt shop-in-shop butikken i Magasin på Kgs. Nytorv.

Annonce:

Hos Humac er der skuffelse over at miste B&O som partner og at B&O-produkterne ikke længere forhandles i kædens butikker.

“Vi er dybt skuffede over beslutningen, men det er en beslutning, som B&O har taget”, lyder det fra Michael Bech, der er adm. direktør i Humac, til Finans.

“Vi har været rigtig glade for at arbejde med Humac, men vi har haft et ønske om at etablere en egenejet flagskibsbutik i Østergade i København som led i vores markedsstrategi, og det har vi nu gjort”, fortæller Jens Gamborg, kommunikationschef i B&O, til Finans.

B&O ønskede dog ikke at uddybe hvorfor Humac ikke længere kan forhandle deres produkter.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.