Forside Produkter Auto

Endelig: Nu er Android Auto officielt i Danmark

-

Efter et længere tilløb er Android Auto nu officielt kommet til Danmark.

Android Auto blev lanceret i 2015 og efter flere års tilløb kommer den nu endelig til Danmark, i den officielle udgave. Det skriver Google i en udmelding.

Annonce:

Startende i dag er Android Audo en del af Googles tilbud til danske billister.

Nyheden var løbet forud da XDA Developers tilbage i december kunne fortælle at Danmark stod på listen over lande der snart ville få Android Auto, men uden nogen dato.

“Fra i aften bliver Android Auto tilgængelig for chauffører i Danmark. Så uanset om du er på besøg hos familien eller bare på udkig efter eventyr, kan du nu bringe de mest nyttige aspekter af din Android-telefon ind i bilen”, fortæller Google, og fortsætter:

“Med Android Auto kan danske chauffører tale med Google for at afspille musik, sende beskeder, få rutevejledning fra A til B med mere, mens de holder øje med vejen og hænderne på rattet”.

‘Android Auto’-app kræver Android 10 eller nyere, hvis telefonen skal tilsluttes en bil med indbygget Android Auto. Ældre Android-udgaver kan dog køre app’en på telefonen uden tilslutning til en bil.

 

Tilgængelighed

Hent Android Auto i Google Play

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.