Forside Nyheder

’Obi-Wan Kenobi’ begynder indspilninger i april med kendte navne på rollelisten

-

Både kendte ansigter og nye navne er på den stjernebesatte rolleliste for den med spænding ventede serie.

Der var mange, der før premieren ventede med spænding på ’The Mandalorian’, hvad enten, de var dedikerede ’Star Wars’-fans eller blot fans af god underholdning. Men det var der mange gode grunde til, der ikke havde ret meget med serien at gøre.

’The Mandalorian’ repræsenterede for det første en helt ny retning for ’Star Wars’-universet, der for første gang i nyere tid gik på TV uden at det skete i animeret form. For det andet var det med ’The Mandalorian’ som spydspids, at Disney+ blev lanceret. Begge dele kunne såvel floppe som blive en vild succes.

Annonce:

Det endte som bekendt med det sidste, og derfor er der måske ikke helt lige så høje forventninger i underholdningsindustrien til ’Obi-Wan Kenobi’. Men for ’Star Wars’-fans er serien formentlig ventet med mere spænding end ’The Mandalorian’. For det er den første forhåndsannoncerede tilbagevenden af en af hovedseriens kernekarakterer – spillet af en af de kun to skuespillere, der har indtaget rollen.

I dag er det så blevet offentliggjort, at ’Obi-Wan Kenobi’ efter adskillige forsinkelser påbegynder indspilninger i næste måned. Corona-krisen har skubbet disse indspilninger foran sig, så seriens instruktør, Debbie Chow, har haft god tid til pre-produktion sammen med sit hold. Men nu er seriens endelige rollebesætning altså på plads, og kameraerne er klar til at rulle.

Flere nye, kendte navne

Rollebesætningen er også blevet offentliggjort, og den rummer nogle overraskelser, der har fået ’Star Wars’-fans til at juble på sociale medier. Til overraskelserne hører, at Luke Skywalkers adoptivforældre, Beru og Owen Lars, vender tilbage.

Bonnie Piesse og Joel Edgerton, som er de to skuespillere, der runder prequel-trilogien af med nyfødte Luke Skywalker i armene i slutningen af ’Revenge of the Sith’ er nemlig blandt hovedskuespillerne i serien. Edgerton fik senere en række stjerneroller. Bonnie Piesse forsvandt fra rampelyset i en periode, men vendte for nylig tilbage i medierne og fortalte hvorfor. Hun blev rekrutteret til (og flygtede siden fra) kendis-sexkulten NXIVM, en historie, hun blandt andet fortæller i HBO MAX-serien ’The Vow’.

Ud over Piesse og Edgerton finder vi Indira Varma, som mange sikkert husker som Ellaria Sand fra ’Game of Thrones’, samt komikeren Kumail Nanjani, kendt fra bl.a. ’Silicon Valley’. O’Shea Jackson Jr., rapperen Ice Cubes søn, er også med i serien – han fik et stort et gennembrud i ’Straight Outta Compton’.

Endelig er også Rupert Friend også med i serien. Han spillede titelrollen i ’Hitman: Agent 47’, den anden ’Hitman’-film, men er også kendt af fans af serien ’Homeland’, hvor han spillede den lettere ustabile CIA-agent Peter Quinn. På rollelisten er også Hayden Christensen, hvilket betyder, at Anakin Skywalker kommer til at dukke op, formentlig i flashbacks (eftersom serien foregår ti år efter ’Revenge of the Sith’). Men det har været en offentlig hemmelighed i et stykke tid, at det ville ske.

Der er endnu ikke sat premieredato på ’Obi-Wan Kenobi’, men den skulle lande på Disney+ til næste år.

Annonce:
Forrige artikelNyt showroom: LydArkitekten har fokus på æstetik, design og lyd
Næste artikelDatoen er sat: Apple inviterer til WWDC online
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.