Forside Produkter Mobil

OnePlus vil udvide OnePlus 9 porteføljen med mellemklasse-model og smartur

-
Et lækket billede af, hvad der menes at være OnePlus 9 Pro (Foto: @Onleaks / Voice)

Der kommer nu en R-model, der skal bygge bro mellem flagskibene og Nord-modellerne, hvis man skal stole på rygtesmedene.

OnePlus fortsætter sin udvikling i retning mod at blive et stort og mangfoldigt smartphone-brand i stedet for blot at være nørdernes foretrukne håndholdte enhed. Fra de nørdede rødder hvor det handlede om at levere den seneste Android-hardware uden dikkedarer og dermed holde prisen nede, har OnePlus nu kurs mod endnu et syvmileskridt i retning mod mainstreamen.

Sådan er det i hvert fald, hvis man skal tro to af de mest pålidelige snushaner, når det gælder smartphones generelt og især med hensyn til OnePlus: Ishan Agarwal og Evan Blass. I løbet af de sidste dage har de begge bragt nye informationer til torvs, der peger på, at OnePlus har en hel del nyt i vente.

Annonce:

Normalvis er OnePlus’ strategi, at der kommer en flagskibstelefon i foråret, der følges op af en lettere videreudvikling af samme telefon i efteråret, hvor der som oftest føjes et T til modelnavnet. Derudover har OnePlus i de senere år udbudt en Pro-model til feinschmeckerne og en billigere model til det brede publikum.

Men på grund af OnePlus’ ambitioner om at blive et stort mainstream-brand, er der nu blevet skruet ekstra op for innovationerne på flagskibsmodellerne, og det gør dem naturligvis dyre. Priserne nærmer sig langsomt, hvad man betaler for en smartphone fra Samsung eller Apple, hvilket er nyt for OnePlus.

Fire nye produkter inklusive 9R

For at fastholde den del af publikummet, der ikke vil bruge helt så mange penge, lancerede OnePlus sidste år Nord-serien, der har været en stor succes globalt. Men nu synes OnePlus åbenbart, at der er et hul mellem de helt billige Nord-modeller og luksusvarianterne hos hovedmodellerne. Og det er det hul, den nye R-model angiveligt skal fylde.

Det mener i hvert fald Ishan Agarwal, der fortæller websitet 91mobiles, at der kommer fire produkter, når OnePlus holder lanceringsevent i midten af marts. Vi ved, at der kommer mest fokus på flagskibsmodellerne OnePlus 9 og 9 Pro, og så skulle der også komme et smartur baseret på Android Wear fra OnePlus. Men derudover skulle der altså også komme en OnePlus 9R.

9R-modellen skulle være den billigste af de tre, men ikke helt ligge nede i samme lave prisklasse som Nord-serien. De lækkede specifikationer lyder fornuftige, hvis prisen er rigtig. 9R skulle have en 6,5 tommers 90Hz-skærm, et af dets kameraer bagpå skulle have en 64 MP-sensor, og så skulle den have 8GB RAM og 5.000 mAh-batteri, og især de sidste to specifikationer giver den et forspring frem for Nord-modellerne.

9R-købere må imidlertid “nøjes” med en Snapdragon 690-processor, men hvis prisen ligger på det rigtige niveau, kan der måske nok være købere til sådan en model, afhængig af, hvor i verden, man kigger.

Annonce:
Forrige artikelVildt: Dette 165″ MicroLED TV skjuler sig når slukket
Næste artikelFlere danske dokumentarfilm og kortfilm på Filmstriben
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.