Forside Baggrund

Nyt Apple TV 4K med A12 Bionic chip.

-

The new Apple TV 4K with the Siri Remote.

Apple er klar med næste generation af Apple TV 4K med HDR i High Frame Rate.

Næste generation af Apple TV får bl.a. en speciel kalibrering hvis du har en iPhone 12, og så får den endnu bedre ydelse.

Apple TV 4K får en A12 Bionic, og kommer til at understøtte op til 60 fps., og Dolby Vision HDR. Apple arbejder sammen med flere indholdsudbydere om at tilbyde streaming med 60 fps.

Annonce:

 

 

Endelig ny fjernbetjening

Mange har brokket sig over den nuværende fjernbetjening, og Apple har lyttet. Der kommer en helt ny fjernbetjening, og den kan styre TV’et med en ny tænd / sluk knap også.The redesigned Siri Remote for Apple TV.

Hvis du allerede har et ATV4K og ikke ønsker at opgradere, kan den nye fjernbetjening købes løst for 499 DKK.

Kalibrering via iPhone

Ny Apple TV kommer med en ny kalibreringsfunktion, hvor man vha. en iPhone som måleapparat, kan få Apple TV til at kalibrere billedgengivelsen.

Resultatet er mere præcise farver og en forbedret kontrast, med en gengivelse tæt på det filmskaberne ønskede.

Apple TV viser hvor foran TV’skærmen at iPhone skal holdes. Derefter kører en serie testbilleder, mens iPhone måler det der kommer på skærmen. Efter et automatisk gennemløb er Apple TV kaliberet.

 

Kommer med HDMI 2.1

På produktsiden skriver Apple at det nye Apple TV 4K har HDMI 2.1, men hvorfor den har det vides ikke, da den ikke tilbyder hverken HD lyd eller højere billedeopdatering, end HDMI 2.0 specifikationerne kan klare.

Oven i det kommer den med Gigabit ethernet, Bluetooth 5.0 og WiFi 6.

 

 

Pris og tilgængelighed

Det kommer i 32 og 64GB versioner.

De danske priser er 1.499,- for 32GB og prisen for 64GB versionen er 1.699,-

Kan bestilles fra 30. april med levering fra medio maj.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.