Forside Nyheder

Sonos vipper B&O af pinden i Audi

-
Audi Q4 e-tron med lydsystem fra Sonos. Foto: PR

Sonos er blevet ny partner med Audi for levering af premium audio til flere bilmodeller

Med introduktionen af den nye el-SUV, Audi Q4 e-tron, der tages hul på et nyt kapitel i partnerskab om premium lyd i AUDI. Det skriver Sonos i en udmelding.

Sonos har vippet Bang & Olufsen af pinden, som leverandør af indbyggede lydsystemer i Audi. Q4 e-tron er den første bil der kommer med Sonos indbygget og senere følger andre bilmodeller fra den tyske producent. Her nævnes A1, Q2 og Q3.

Annonce:

“Vores ambition er at være verdens førende virksomhed inden for lydoplevelse. Det betyder at give lyttere mulighed for at opleve fantastisk lyd, uanset hvor de er”, fortæller Patrick Spence, administrerende direktør for Sonos, og han fortsætter:

“I Audi har vi fundet en partner, der deler vores vision og tilgang – en virksomhed, der værdsætter innovation og design på samme måde som Sonos gør. Vi er stolte over at introducere denne Sonos-tunede premium lydoplevelse i Q4 e-tron”.

Det nye samarbejde er Sonos første lydsystem til biler.

 

Annonce:
Forrige artikelQobuz: Kompromisløs musikplatform åbner i Danmark
Næste artikelPower-butikken i Grenaa åbner mandag
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.