Forside Produkter Mobil

Din smartphone er en bakteriebombe – Smart boks til desinficering

-

Vi er blevet gode til at vaske hænder og desinficere. Men vores bedste digitale ven – mobiltelefonen – får typisk ikke samme behandling. Den kan derfor være en smittebombe af bakterier og vira.

Mange gange dagligt rører vi ved mobiltelefonen, taler i den (små spytpartikler) og har den generelt med overalt. Men vi gør den sjældent ren. Spørg dig selv – hvornår gjorde du det sidst?

Annonce:

UV- lys bidrager til kampen mod bakterier og vira, og har gjort det i noget tid på hospitaler. Det er en effektiv form for desinficering, det går hurtigt og lyset kommer let ind i kringelkroge og sprækker.

 

S59 S2 – desinficerings boks

S2 boksen fra S59, desinficerer f.eks. din mobiltelefon ved hjælp af 8 LED ultraviolette lys (260nm-280nm) på ca. 3 minutter.

Tilslut strøm til boksen. Tryk på knappen på låget i 3 sec for Tænd/Sluk. Læg mobilen/dine nøgler eller andet i boksen og luk låget. Obs! Det i lagte må ikke stables. Tryk let en gang til på knappen på låget og lyset blinker. Det blinkende lys indikerer at desinficering er påbegyndt.  Lyset lyser konstant igen når desinficeringsprogrammet er færdigt. Estimeret desinficerings tid: ca. 3 minutter.  Som sikkerhedsforanstaltning slukker UV lyset altid når låget åbnes.

 

Pris og levering

S59 S2 boksen kan købes hos Komplett.dk for DKK 699,-

 

Specifikationer

  • Bølgelængdeområde: 260nm – 280nm (nanometer)
  • 8 stk. LED UVC lys
  • Input 10V= 700 mA
  • 375 gram, ca. 21,5cm x 10,5 cm x 7 cm.
Annonce:
KILDEPressemeddelelse Boston Group
Forrige artikelGoogle varmer op til en relancering af Wear OS
Næste artikelSennheisers konsum-division solgt til høreapparat-specialist
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.