Forside Nyheder

Loewe vender tilbage til Norden

-
Foto: recordere.dk

Det tyske luksusbrand Loewe er på vej tilbage med et helt nyt line-up af premium TV modeller og nye audio produkter – stadig med fokus på ‘Made in Germany’.

Loewe-brandet har levet en omskiftelig tilværelse med flere rekonstruktioner, men med en ny ejer i 2019 (Skytec Group Ltd) er der kommet ro på bagsmækken. Nu vender Loewe-produkterne så tilbage til Norden.

“Vi er derfor stolte af at kunne meddele at der er indgået aftale med LOEWE Technology GmbH og Nordio Agency ApS som med kendte branchefolk, der med en lang historik og baggrund fra LOEWE allerede, vil kunne sikre at den rigtige vej på markedet”, lyder det fra José Barreiro-Lopez, Loewe VP of Global Sales.

Annonce:

 

Ny tilgang – men stadig med tysk grundighed og kvalitet

“Vi vil allerede påbegynde arbejdet i april med at tage fat i først alle de gamle partner og fortælle dem om det ‘nye’ Loewe – selvom det har 98 år på bagen allerede”, fortæller Michael Brandi, som er Salgsdirektør og brand ansvarlig i Norden og som desuden allerede har arbejdet med luksusbrandet i mere end 20 år.

“Vi er simpelthen så stolte af at de skandinaviske forbrugere igen kan stifte kendskab med LOEWE, som står for alt det vi godt kan lide her i Norden. Simpelt design – brugervenlighed og kvalitet i absolut højsæde og tilmed for størstedelen af produkterne, stadig hånd samlet i Kronach Tyskland”, lyder det fra Brian Larsen, som er stifter af Nordio Agency ApS og vil være blandt dem som de danske forhandlere vil møde ‘derude’.

 

Om ’det nye LOEWE’

Det nye Loewe er med som legacy som premium brand fast besluttet på også at inspirere fremtidens forbrugere med banebrydende tidløse designs, første klasses materialer, samt forarbejdning og konstruktion i højsæde.

Loewe udvikler og samler stadig sine produkter på egen fabrik I Kronach, Tyskland, som har en fuldautomatisk produktionsapparat samt en håndsamlet produktionslinje til OLED TV produktionen – alt stadig ”made in Germany”.

Loewe Technology GmbH har i dag 150 ansatte.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.