Forside * Featured

Philips Hue lover at alle deres produkter vil understøtte IoT standarden “Matter”

-

Signify, der er selksabet bag Philips Hue, oplyser at  alle eksisterende og nye Philips Hue-pærer, -lamper og -tilbehør vil være kompatible med Matter via en softwareopdatering af Philips Hue Bridge.

Matter (tidligere kendt som Project CHIP – Connected Home over IP), der blev annonceret af Connectivity Standards Alliance (tidligere Zigbee Alliance) den 11. maj 2021, er en ny standard, der gør det muligt for smarte enheder at arbejde sammen problemfrit. Philips Hue-brugere vil derfor drage fordel af større interoperabilitet – hvilket gør det lettere end nogensinde før at skabe et Smart Home.

Annonce:

 

Matter aktiveres let på tværs af alle Philips Hue-produkter

Philips Hue tilbyder et omfattende produktsortiment af smartbelysning, hvor Philips Hue Bridge er den centrale hub i systemet, der forbinder og styrer alle Philips Hue-produkter. Softwaren i Hue Bridge opdateres automatisk med Matter og derefter vil man lettere kunne integrere Philips Hue med andre smart home-enheder. Da alle personlige indstillinger på tværs af Philips Hue-produkter beholdes efter opdateringen, vil man fortsat kunne nyde alle smarte belysningsfunktioner som for eksempel lysscener, automatiserede tidsplaner, lys til underholdning og meget mere.

 

Philips Hue har bidraget til udviklingen af Matter

Som bestyrelsesmedlem i Connectivity Standards Alliance og styregruppemedlem i Matter og Zigbee og aktiv deltager i udviklingen af specifikationen og certificeringen har Signify etableret sig som en førende spiller i udviklingen af Matter. Signify har fra starten bidraget til udviklingen af den nye branchestandard for at skabe en problemfri integration med smart belysning og yderligere forbedre den unikke Philips Hue-brugeroplevelse.

”Vi søger vi altid at give vores brugere den bedste oplevelse når Philips Hue skal integreres med andre smart home-systemer. Ved aktivt at deltage i demoer og teste Matter, har vi kunne hæve smart home-oplevelsen med Philips Hue til det næste niveau. Jeg tror, at denne fælles standard vil gøre udbredelsen af smart homes markant større,” siger George Yianni, Head of Technology for Philips Hue hos Signify.

Matter forventes i øjeblikket at blive lanceret af Connectivity Standards Alliance i sidste kvartal af 2021. Softwareopdateringen af Hue Bridge bliver globalt tilgængelig kort efter lanceringen.

I en anden pressemeddelelse fra selskabet WiZ der også laver smarthome lys, fortæller dette selskab at de også lover at understøtte Matter fra lanceringen

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.