Forside Nyheder

Streamingkrigen er igang: Amazon sætter HiFi-streaming fri

-

Knap havde Apple meddelt at de lancerer lossless streaming uden merpris, før Amazon var klar til at droppe merprisen for HD-streaming på deres musiktjeneste.

Apple Music annoncerede i dag at de er på vej med ‘high-quality lossless audio’ og spatical audio via Dolby Atmos. Lossless audio er CD-kvalitet eller bedre, det som andre tjenester kalder HiFi og sælger til en forhøjet pris.

Annonce:

Men Apple vil levere HiFi-kvaliteten som en del af det normale Apple Music abonnement, som i Danmark koster kr. 99/måned.

Se også: Apple bekræfter: Lossless og Dolby Atmos i Apple Music fra juni

Det træk kan have startet en regulær krig på markedet for musik-streaming. I hvertfald så gik der ikke mange timer fra Apples udmelding, før Amazon kom på banen og gjorde deres HD-streaming gratis. Dvs. uden merpris for deres musik-abonnenter.

Næste skridt kan blive ændringer hos Deezer, Tidal og Qobuz. Spotify er på vej med HiFi-streaming, men har endnu ikke meldt ud om priser og datoer. Måske fordi de har villet afvente Apples udspil.

Amazon Music Unlimited (HD) koster €9,99/måned og er ikke officielt i Danmark.

 

Annonce:
Forrige artikelApple bekræfter: Lossless og Dolby Atmos i Apple Music fra juni
Næste artikelSamsung viser nye skærm-koncepter frem
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.