Forside Produkter Computere

Windows 10 får bedre lyd på Bluetooth med AAC

-
Foto: Shutterstock.com

Nu kommer der premium audio til Bluetooth på Windows 10.

Microsoft har fokus på lydkvaliteten til de trådløse hovedtelefoner og højttalere med seneste opdatering, der netop er sendt ud til udviklerne.

I næste Windows-udgave bliver det muligt at benytte AAC codec (Advanced Audio Codec) til enheder forbundet trådløst over Bluetooth.

Annonce:

“Nyd premium lydstreamingskvalitet trådløst på dine Bluetooth-hovedtelefoner og højttalere med AAC-codec. Forkortelse for Advanced Audio Codec, AAC er en codec, der leverer lydkvalitet i høj kvalitet i mindre filer – fantastisk til at lytte til musik online”, fortæller Microsoft på deres Windows Insider Blog.

En anden nyhed er noget Microsoft kalder ‘Unified audio endpoint’ der ser ud til at afhjælpe skift mellem forskellige anvendelsesmuligheder til musiktjenester, online møder mv.

“Nu skal der ikke længere klikkes gennem flere menuer, for at få dit Bluetooth-headset tog mikrofon til at fungere korrekt. Vi præsenterer nu kun en enhed i brugergrænsefladen, og skifter automatisk til det rigtige for dig, for en problemfri oplevelse. Lytter du til Spotify og er så nødt til at hoppe på et Teams-opkald? Du kan nu også styre lydstyrken direkte på dit headset”, slutter Microsoft.

Det er Windows 10 Build 21370 der har nyhederne her.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.