Forside * Nyheder

WWDC 2021: Keynote og udvalgte events

-

WWDC, Apples Worldwide Developers Conference, begynder i år d. 7/6, og alt foregår online

Programmet ligger nu fast for WWDC21. Konferencen hvor over over 30 millioner Apple-udviklere fra 227 lande ventes at klikke sig ind, for at følge en eller flere sessions og events.

Annonce:

Her præsenteres næste generation af iOS, iPadOS, macOS, tvOS og watchOS. WWDC21 er gratis for alle udviklere og samler det globale Apple-udviklerfællesskab for at give dem ny viden om de teknologier, værktøjer og frameworks, de bruger hver dag.

Programmet for WWDC21 er offentliggjort, og konferencen vil være gratis tilgængelig for de over 30 millioner Apple-udviklere fra 227 lande og områder rundt om på kloden. Det skriver Apple i en udmelding.

Konferencen giver udviklerne mulighed for at kommunikere med hinanden og direkte med Apples teknikere, som kan rådgive om at bygge innovative apps og spil på forskellige platforme.

 

Apple Keynote

Traditionen tro vil WWDC åbne med Apples keynote, som er det event hvor de løfter sløret for flere af nyhederne i årets nye iOS, iPadOS, macOS, tvOS og watchOS, der kommer til efteråret.

Sendes d. 7. juni kl. 19.00 dansk tid

 

Apple CEO, Tim Cook, deltager formentlig i keynote på WWDC

 

Platforms State of the Union

Gå mere i dybden med de nye værktøjer, teknologier og forbedringer på tværs af Apples platforme, som vil hjælpe Apples udviklere med at skabe endnu bedre apps. Platforms State of the Union streames via Apple Developer-appen og Apple Developer-websitet.

Sendes d. 7. juni kl. 23.00 dansk tid

 

Apple Design Awards

Hvert år hylder Apple Design Awards Apple-udviklerne for deres kreativitet, håndværk og tekniske bedrifter. Apple Design Awards streames via Apple Developer-appen og Apple Developer-websitet.

Sendes d. 10. juni kl. 23.00 dansk tid

 

Adgang til eksperter

Med over 200 dybdegående sessioner, personlige konsultationer m.m. giver WWDC21 udviklerne eksklusiv adgang til Apples teknikere og designere, så de kan få mere at vide om de nyeste værktøjer og teknologier, der kan hjælpe dem med at udvikle den næste generation af apps.

 

Særlige events

I tillæg til sessionerne og konsultationerne med Apples teknikere og designere byder WWDC21 på særlige aktiviteter og events, der har til formål at hylde udviklerne og styrke fællesskabet. Prøv kræfter med en kode- eller designudfordring, lær noget nyt af gæstetalere og meget mere.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.