Forside Nyheder

YouSee udvider Bland Selv hos antenneforeningerne

-

Det bliver muligt at tilkøbe 10 ekstra ‘Bland Selv’-point til mellempakken

Er man kunde direkte hos YouSee og blander selv kanalerne, så er der mulighed for at vælge Bland Selv i tre størrelser: 10 point, 20 point eller 36 point.

Annonce:

Det er de point man kan købe tillægskanaler til grundpakken for, hvor 36 point svarer til en klassisk fuldpakke. Dertil mulighed for at bruge point til at abonnere på streamingtjenester for, hvor YouSee har aftaler med TV 2 Play, HBO Nordic, Viaplay, Netflix m.fl.

Men antenneforeninger der får tv-signalerne leveret fra YouSee har ikke hidtil haft samme muligheder. Her har det været et valg mellem 10 point eller 36 point.

Mellemvejen med 20 point, til at købe kanaler og streamingtjenester for, har manglet. Men nu får tv-kunder i foreningerne en mulighed for at vælge en “point mellempakke”.

I praksis sker der ingen ændringer på ‘Bland Selv’-pakkerne i antenneforeningerne. De vil fortsat være enten 10 point eller 36 point, men YouSee åbner for at der kan tilkøbes 10 ekstra point til den lille ‘Bland Selv’-pakke. Det er kun den lille pakke der kan tilkøbes point til.

De 10 ekstra-point købes hos YouSee og afregnes direkte med YouSee.

 

Pris og tilgængelighed

10 ekstra ‘Bland Selv’-point koster kr. 70/måned.

Tilgængelig fra mandag d. 17/5-21

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.