Forside * Featured

B&O Beovision Contour vokser

-

Bang & Olufsen lancerer TV’et Beovision Contour i en 55″ udgave

I efteråret 2020 der lancerede B&O deres første 48″ TV, i en ny model der fik navnet Beovision Contour. Her fandt B&O tilbage til den designstil der blev kendt med TV som Beovision 10, 11 og 14. Med en skærm ovenpå en soundbar, bygget sammen i ét kabinet.

Annonce:

Som på de seneste års TV-modeller så er det LG der leverer selve TV-delen. Indeni sidder et LG OLED TV fra deres C-serie OLED TV. Dette er pakket ind i B&O-design inklusiv en soundbar hvis teknik bygger på den løse soundbar Beosound Stage, der leverer lyd med tre fronter (left, center, right) plus to Atmos-kanaler over hovedhøjde.

 

 

Højttaleren understøtter multirum musik via Apple AirPlay 2, Google Chromecast og B&Os eget Beolink Multiroom, samt mulighed for Bluetooth-forbindelse (v4.2).

Af tilslutninger er der 4 x HDMI og 3 x USB, samt line-in for analog og digital optisk.

Designer er Torsten Valeur, og Beovision Contour er TV har et 360-graders design, hvor alle ledninger kan skjules– uanset hvilken vinkel du ser det fra.

Contour fås i sølv, sort antracit og en afdæmpet guld med matchende tekstil eller træfiner på højttalerens front. Træfiner fås i lys eller røget eg, der matcher aluminiumsrammen.

 

Galleri

Pris og tilgængelighed

Beovision Contour 55″ koster fra kr. 53.000,-

Er til salg nu.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.