Forside Produkter HiFi & Surround

OPDATERET: Her er IKEAs Sonos-højttaler i billedramme

-

Rygtet var løbet forud, men nu har IKEA løftet sløret for deres næste Sonos-højttaler: Billedrammen

IKEA Symfonisk er en serie højttalere produceret i samarbejde med Sonos. Højttalere der virker sammen med et Sonos musiksystem, eller hver for sig hvis man ønsker det.

Annonce:

Hidtil har der været en højttaler-lampe og en reol/væg-højttaler i serien, men snart kommer der også en flad højttaler til væggen, og nu viser IKEA selv højttaleren frem på deres amerikanske hjemmeside (Senere tilføjelse: produktsiden er ikke længere tilgængelig hos IKEA).

Nyheden er IKEA Symfonisk Picture frame med Wi-Fi højttaler. Det er måske lidt en tilsnigelse at kalde det en billedramme, for at dømme efter billederne er det ikke en ramme man selv kan montere billeder i.

“Ved at arbejde sammen med designerne var vi i stand til at holde den tynde kant på billedrammen, mens vi gemte en dybere akustisk lydstyrke bag den. Sammen med en bølgeleder giver dette os mulighed for at skabe stor rumfyldningslyd fra det, der ligner en tynd højttaler”, lyder det fra Senior Principal Product Manager hos Sonos, Sara Morris.

Resultatet er en – forholdsvis – flad højttaler med et dekorativt mønster på frontstoffet. Frontstof er udskiftelig, og IKEA vil sælge forskellige fronter.

 

 

Højttaleren giver mulighed for at streame musik, radio og podcasts fra dit netværk og streamingtjenester. Der er mulighed for at parre to styk billedramme-højttaler til et stereosæt.

Kan indgå i et Sonos musiksystem, hvor huset kan inddeles i zoner/rum. Spil podcast i soveværelset, mens en anden lister til musik i stuen, eller gruppér alle dine højttalere for at afspille musik synkroniseret på alle samtidig.

Billedramme-højttaleren fås med hvid eller sort ramme, med tilhørende matchende frontstoffer. Målene er 40,64 x 55,88 x 5,08 cm (B x H x D).

Der kræves 2. generation Sonos (S2), og der understøttes også Airplay og Spotify Connect.

 

 

Pris og tilgængelighed

Dansk pris og tilgængelighed er endnu ukendt.

 

Opdatering

Artiklen er opdateret d. 3/6 med illustrationer som magasinet The Verge har fundet i en brugermanual hos IKEA.

Det er muligt at føre et strømkabel fra en højttaler til den næste (billede 2) og der sidder betjeningsknapper på siden.

Billederne viser også at det er valgfrit om højttaleren hænger vandret (landscape) eller lodret (portrait).

Foto: IKEA via The Verge

 

Foto: IKEA via The Verge

 

Foto: IKEA via The Verge

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.