Forside * Featured

iPadOS 15 får også mange nye features

-

Apple er klar med næste generation af iPadOS. Version 15 får bedre homescreen og Widgets.

Apple er klar med ny hjemmeskærm og widgets til iPadOS 15. Så du nu får et endnu større udbud af widgets og funktioner på din hjemmeskærm. Oven i det har Apple tilføjet App Library til din iPad.

 

Annonce:

Multitasking er også blevet bedre

Apple har forbedret måden du multitasker på din iPad, og det gør det er lettere at navigere imellem de aktive apps du har kørende på din iPad. Nu har du en let toolbar over apps, når du vil flytte dem rundt på skærmen.

Du kan også lave flere grupper af multitasking apps, så du lettere kan have flere skærme med flere apps på samtidigt.

Der er også kommet en række nye keyboard shortcuts, så du let kan skifte mellem de forskellige apps.

 

Tags og mentions i Apple Notes

Apple er klar med # tags og @ mentions i Apple Notes, så du kan sortere dine notes baseret på tags. Oven i det kan du bruge mentions af alle dine kontakter, så du ved hvilke personer der er en del af det notat du har taget.

Du kan også tilføje in-note links, så du let kan komme tilbage i en note til relevante afsnit.

 

Translate kommer nu også til iPad

Apple kommer med Translate til iPadOS 15, så du kan oversætte mellem sprog direkte mens du dikterer. Om det kommer med dansk support vides endnu ikke.

Apple er også klar med en forbedret Swift app, så du kan lære at programmere apps. Apple er klar til at lade udviklere lave apps på iPad OS.

Artiklen opdateres når vi modtager pressemateriale fra Apple.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.