Forside Produkter Lys

Hue nyheder på vej

-

Rygterne er nu i gang, om hvad Philips Hue bringer af nyheder her til efteråret.

En rapport fra hueblog.com fortæller om nogle af efterårets nyheder fra Philips Hue. Lige nu er det rygter, men Hue-bloggen har en god historik med at omtale kommende Hue-produkter, der viste sig at holde stik.

Annonce:

En nyhed er at de klassiske Hue-pærer med E27 sokkel bliver mere lysstærke. Uden at ændre størrelse øges lysniveauer fra 806 lumens til 1.100 lumens. Det svarer i lys til at gå fra en gammeldags 60W glødepære til en 75W glødepære.

Samtidig kommer der nye udgaver af deres lidt større 1.600 lumens pærer, svarende til en 100W glødepære, også med E27 sokkel. Her til efteråret kommer to nye udgaver, en med ‘White Ambiance’ og en med ‘White and Color Ambiance’.

 

Billede: Hueblog.com

 

‘White Ambiance’ er en pære der kan gengive hvid med forskellige farve-temperaturer, fra varm sterinlys-stemning op til kold dagslys, mens ‘White and Color Ambiance’ kan lyse i alle nuancer af hvid og 16 millioner farver.

De store pærer med 1600 lumens (100W) lys er ca. 2 cm. højere end de klassiske Hue-pærer.

 

Billede: Hueblog.com

 

Nye mindre filament-pærer

Er I til de dekorative filament-pærer med synlig “glødetråd” så fortæller Hueblog at Hue er på vej med en ny serie pærer med den lille E14 sokkel.

De første udgaver er begrænset til lysdæmpning af en fast hvid farve. Så ingen skifte af hvis nuancer eller farver, kun dæmpning af en forudvalgt farvetemperatur.

 

Billede: Hueblog.com

 

‘Top secret’

Hue-blog erfarer også at der kommer et eller flere nye Hue-produkter, som endnu er top-hemmelige.

Det eneste de har kunnet få at vide nu og her, er at det bliver noget med ‘gradient technology’ – noget der ligesom den seneste lysslange kan lyse i flere farver samtidig.

Men om det er en pære, en lampe eller noget helt tredje, vides ikke på nuværende tidspunkt.

 

Annonce:
Forrige artikelLækkede fotos viser et “Classic” Galaxy Watch4 fra Samsung
Næste artikelProduktionsproblemer og prisstigninger overalt i HIFI branchen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.