Forside * Featured

Anker klar med op til 65W USB-C oplader i ministørrelse

-

Anker klar med Nano II serien, der er en højtydende mini USB-C oplader serie, der kan levere fra 30 – 65W i en lille størrelse.

Anker der på få er er blevet et meget populær brand inden for opladning, kabler og andet tilbehør til smartphones og computere, er klar med 2. generation af deres populære Nano serie.

Annonce:

Nano II er baseret på GaN II (Galliumnitrid, forkortet for GaN, er en binær kemisk forbindelse, hvis molekyle er sammensat af et atom af Gallium og et af nitrogen). Teknologien tilbyder hurtigere og mere effektiv opladning end den baseret på silicium, og det er derfor at flere fabrikanter nu kaster sig over GaN, der giver hurtigere opladning i mindre enheder.

Anker Nano II serien består af tre forskellige modeller:

  • Nano II 30W (34,99 EUR / ca. 260 DKK)
  • Nano II 45W (35,99 EUR / ca. 268 DKK)
  • Nano II 65W (44,99 EUR / ca. 335 DKK)

Der alle p.t. kan købes på Amazon i Tyskland, men sikkert snart også når danske forhandlere.

 

Kan oplade Macbook Pro

Den helt store model på 65W kan bl.a. oplade MacBook Pro 2020 modellerne samt andre USB-C bærbare der ikke trækker mere end 65W. Oven i det kan den naturligvis også oplade alle USB-C smartphone og tablets.

Anker Nano II serien har været til salg i nogle månder i USA, men er nu klar med EURO stik hos Amazon i Tyskland.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.