Forside * Featured

Få uger fra lancering: Så er der dato på Windows 11

-

Microsoft begynder udrulningen af Windows 11 til oktober, og de fremhæver disse højdepunkter.

Fra begyndelsen af oktober og frem vil Windows 11 rulle ud, og erstatte Windows 10. Der bliver tale om en løbende udrulning.

Annonce:

 

Her er 11 højdepunkter i Windows 11

Sådan fremhæver Microsoft selv de 11 nyheder som de finder bedst:

 • Det nye design og tilhørende lyde er moderne, friske, rene og smukke, hvilket giver dig en følelse af ro og enkelthed.
 • Med ny Start-menu er du og dit indhold i centrum. Start udnytter skyens og Microsoft 365, til at vise dig dine seneste filer, uanset hvilken enhed du så dem på.
 • Snap Layouts, Snap Groups og Desktops giver en endnu mere kraftfuld måde at multitaske og optimere skærmens indhold.
 • Chat fra Microsoft Teams integreret i proceslinjen giver en hurtigere måde at oprette forbindelse.
 • Widgets, et nyt tilpasset feed drevet af AI, giver en hurtigere måde at få adgang til de oplysninger, du er interesseret i.
 • Windows 11 leverer – ifølge Microsoft – den bedste Windows nogensinde til spil ,og låser op for det fulde potentiale i dit systems hardware med teknologi som DirectX12 Ultimate, DirectStorage og Auto HDR.
 • Windows 11 leveres med en ny Microsoft Store, der er genopbygget med et helt nyt design, der gør det lettere at søge og opdage dine yndlingsapps, spil, shows og film ét sted, du har tillid til.
 • Windows 11 er den mest inkluderende designet version af Windows med nye forbedringer af tilgængeligheden, der blev bygget til og af mennesker med handicap.
 • Windows 11 låser op for nye muligheder for udviklere og skabere. De åbner butikken for at give flere udviklere og uafhængige softwareleverandører (ISV’er) mulighed for at bringe deres apps til butikken, forbedre udviklingen af ​​native og webapps med nye udviklerværktøjer og gøre det lettere for dig at opdatere udseendet og følelsen på tværs af alle vores appdesign og oplevelser.
 • Windows 11 er optimeret til hastighed, effektivitet og forbedrede oplevelser med berøring, digital pen og stemmeinput.
 • Windows 11 er operativsystemet til hybridarbejde, der leverer nye oplevelser, der fungerer, hvordan du arbejder, er sikre i design og lette og velkendte for IT at implementere og administrere.

 

 

Tilgængelighed

Windows 11 bliver tilgængelig fra 5. oktober.

Hvornår de enkelte enheder tilbydes opgradering vil afhænge af enheden. Nogle får tilbudt opdateringen her i 2021, andre først i 2022.

Der bliver tale om en gratis opdatering for brugere af Windows 10.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.