Forside Produkter Lys

HUE app giver dig nu mulighed for at sætte timere på dit lys

-

App’en til Philips Hue er klar i version 4.2 og nu med timere

I begyndelsen af juni udkom en ny app til Philips Hue, som lovede en ny og smartere betjening. Hele app’en var blevet udviklet på ny, og det betød også at der endnu var funktioner som manglede ved lanceringen.

Annonce:

Men Signify, dem bag Philips Hue, lovede løbende forbedringer af den ny app, og det har de indtil videre holdt.

Her i midten af juli udkom version 4.1 af app’en, med understøttelse for egne grupper af pærer, som herefter kunne styres sammen. Grupper der kan tilføjes rum og enkelte pærer/kontakter. Det kunne være en gruppe for stueetagen, og herefter kan hele etages tændes/slukkes sammen. Eventuelt via en ‘tænd alt’ eller ‘sluk alt’ kontakt.

Nu er Philips Hue app version 4.2 så udkommet, og en nyhed her er at timerne nu virker. Så nu er det muligt at sætte et æggeur, som tænder lys når tiden udløber. Eller man kan hurtigt stille et rum eller gruppe til at slukke efter f.eks. 2 timer.

Den nye app er også blevet opdateret på den underliggende del af brugerfladen, så app’en nu skulle føles hurtigere og med bedre stabilitet.

I Hue app: Vælg ‘Automatisering’, tryk + og derefter vælg timer.

 

 

Tilgængelighed

Find Philips Hue app 4.2 i:

Er tilgængelig

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.