Forside Nyheder

Nanoleaf har tilsluttet sig Razer Chroma Connect-programmet

-

Nanoleaf, der laver modulært smart-home-belysningindgår nu i et samarbejde med Razer, verdens førende lifestyle-brand for gamere, for at lancere Nanoleaf x Razer Chroma Connect-integration.

Den nye integration betyder, at hele Nanoleafs serie af RGB-smart-home-belysningsprodukter (inklusive Nanoleaf Shapes og Nanoleaf Essentials) kan synkroniseres med Razers komplette sortiment af Chroma-aktiverede enheder og skabe nye fantastiske gaming-oplevelser.

Annonce:

 

Spiloplevelse på næste nivaeu

Den nye Nanoleaf Razer Chroma Connect-integration tager spiloplevelse og anden underholdning til et andet niveau gennem en synkroniseret kombination af lys og lyd. Integrationen fungerer med hele Nanoleafs sortiment af RGB-belysningsprodukter og hele Razer Chroma RGB-økosystemet. Løsningen synkroniserer dit spil med dine lyspaneler og med Razer, så du oplever dynamiske lyseffekter og reaktioner i realtid.

For at konfigurere integrationen skal brugerne have Razer Synapse med Chroma Connect-modulet installeret og Nanoleaf Desktop-appen med Nanoleaf-enheder parret. Fra Nanoleaf Desktop-appen kan enheder opsættes under fanen ’Entertainment’.

 

Fra statisk layout til kampplads badet i dynamiske farvetoner

Du kan forvandle dit gaming-setup fra et statisk layout til en kampplads badet i farvetoner og intuitive reaktioner synkroniseret til dit spil. Alle spil, der understøtter Razer Chroma RGB-integration (inklusive Apex Legends, Overwatch og over 150 populære spil), synkroniseres automatisk med lyspanelerne og Chroma-aktiverede enheder gennem den nye Nanoleaf Razer Chroma Connect-integration.

“Nanoleafs kunder har ivrigt ventet på denne seneste integration med Razer, og vi kunne ikke være mere begejstrede for endelig at lancere den,” siger Gimmy Chu, CEO og medstifter af Nanoleaf. “Vi skabte denne integration for RGB-elskere, som brænder for at designe deres gaming-setup, ikke kun for æstetikkens skyld, men også for at skabe den fængslende oplevelse, der tager dit spil til det næste niveau.”

 Læs her, hvordan du integrerer Razor med Nanoleaf: https://nanoleaf.me/en-CA/integration-hub/razer-chroma/

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.