Forside Nyheder

QNAP klar med to nye Tri-band Mesh routere

-

QNAP lancerer QMiro-201W & QMiroPlus-201W – næste generation af Tri-band Mesh Wi-Fi SD-WAN-routere til moderne hjem og fjernarbejde.

QNAP har i dag lanceret routerne QMiro-201W og QMiroPlus-201W. Begge leverer en Home Cloud og Tri-band Mesh Wi-Fi SD-WAN-løsning med høj dækning og en suite af programmer. Med QuWAN SD-WAN cloudinstallation, Zero Trust-sikkerhed og en hjemme-cloudløsning muliggør QMiro-serien enkel og sikker hjemme-Wi-Fi og cloudlagring.

“QNAPs første Mesh Wi-Fi-routerserie giver både stabilt Wi-Fi og en sikker SD-WAN VPN-forbindelse til fjernarbejde”, siger Frank Liao, produktchef for QNAP i en pressemeddelelse til recordere.dk. Han tilføjer: “Med Home Cloud 2.0-løsningen giver QMiroPlus-201W en brugervenlig oplevelse til hjemmebrugere, og giver også fjernarbejdere effektiv adgang til cloudløsninger i firmaet og hjemme.”

Annonce:

QMiro-201W og QMiroPlus-201W understøtter begge tri-band trådløs transmission, Wi-Fi 5 og Mesh Wi-Fi, hvilket sikrer stabile Wi-Fi-forbindelser og større signalkvalitet via et Mesh-netværk. QMiroPlus-201W har desuden to 2,5-tommer SATA-drevbåse, der kan forvandle den til en integreret Mesh Wi-Fi Router og NAS-løsning. Perfekt til at opbygge en privat cloud.

 

Omfattende programpakke

Home Cloud 2.0-løsningen giver en brugervenlig grænseflade, og der medfølger de nødvendige apps (herunder QuMagie, File Station, PLEX og QUSBCam2), så brugerne kan få en cloudoplevelse uden bøvl. Sammen med Qsync, Hybrid Backup Sync (HBS) og HybridMount kan brugerne nemt synkronisere data, lave backup og tilgå en offentlig cloud-lagerløsning.

QMiro-201W og QMiroPlus-201Ws er ideelle til fjernarbejde fra hjemmekontoret. Takket være den indbyggede QuWAN SD-WAN-løsning kan man oprette sikre VPN-tunneller med forskellige QNAP-enheder (inklusive NAS, QGD-switche og QHora-routere). Det betyder ikke blot sømløs video og tale på online-møder, men også hurtig og bekvem adgang til vigtige filer på virksomhedens lager.

QMiro-201W og QMiroPlus-201W følger sikkerhedskonceptet Zero Trust, som forbedrer adgangssikkerhed mellem virksomhedens VPN og fjernarbejdere.

Wi-Fi-kryptering sikrer, at brugerne kan trådløs højhastighedstransmission med den største sikkerhed. QMiro-201W og QMiroPlus-201W understøtter også forældrekontrol for at beskytte børn mod upassende indhold.

De stilfulde QMiro-201W og QMiroPlus-201W er bygget til moderne hjem og har et støjsvagt design for at sikre kølig, stabil og lydsvag drift, selv under hård belastning. Har man brug for dækning på et stort areal, kan man kombinere en QMiroPlus-201W og flere QMiro-201W Mesh Wi-Fi-routere for at opbygge et komplet Mesh Wi-Fi-system med høj dækning med op til fire QMiroPlus-201W smart-routere og QMiro-201W Mesh Wi-Fi-routere (1 router + 3 satellitter) kan installeres sammen.

 

Pris og levering

  • QMiro-201W fås i Norden nu til en vejledende pris på 900 kr.
  • QMiroPlus-201W fås i Norden nu til en vejledende pris på 4.000 kr.

 

Nøglespecifikationer

QMiro-201W
Qualcomm quad-core processor, 512MB DDR3-hukommelse, to skjulte dual-band (2.4G/5G) antenner og to skjulte single-band (5GHz) antenner. Understøtter Wi-Fi 5 (802.11ac og 802.11a/b/g/n) 2,4 GHz/5 GHz tri-bånd trådløs transmission, MU-MIMO, OFDM; 2 x 1GbE RJ45-port (1G/100M/10M); 1 x USB 3.2 Gen 1-port; Port forwarding, VPN og adgangskontrol.

QMiroPlus-201W
Qualcomm quad-core processor, 512 MB DDR3-hukommelse, 2,5-tommer SATA-drevbåse, to skjulte dual-band (2.4G/5G) antenner, to skjulte single-band (5 GHz) antenner. Understøtter Wi-Fi 5 (IEEE 802.11ac og 802.11a/b/g/n) 2,4 GHz/5 GHz tri-bånd trådløs transmission, MU-MIMO, OFDM; 1 x 2,5 GbE værtsadministrationsport, 4 x 1 GbE RJ45-port (1G/100 M/10 M); 1 x USB 3.2 Gen 1-port; Port forwarding, VPN og adgangskontrol.

Annonce:
KILDEPressemeddelelse: QNAP
Forrige artikelApples Magsafe-idé breder sig nu til Android
Næste artikelSpotify tester et nyt superbilligt abonnement
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.