Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Seneste beta af Playstation 5 software tillader intern M.2 SSD

-

Inden alt for længe kan du udvide den interne lagerplads i din PS5. Seneste betasoftware tillader nemlig at du udvider pladsen, så du kan have endnu flere spil installeret på den populære spillekonsol.

Savner du mere plads til spil på din PS5, kan du godt begynde at glæde dig og spare op til endnu en M.2 SSD. Den seneste beta af softwaren til PS5 tillader nemlig endelig at du kan udvide pladsen.

Annonce:

Indtil nu har det kun været muligt med eksterne USB-harddiske, og det har haft den begrænsning at man ikke har kunne spille spil fra den lagerplads, men kun lagre PS5-spil. Med den nye software vil du kunne sætte en M.2 SSD på op til 4TB lagerplads til at gemme og afvikle spil på.

Der er dog en række krav til hvilken M.2 SSD du installerer i din Playstation 5.

 

Krav til intern M.2 SSD til PS5

Som minimum skal den M.2 SSD du bruger være på mellem 250GB og 4TB størelse, og så skal den være lynende hurtig. Læsehastigheden skal som minimum være 5.500 MB/s, eller gerne hurtigere. Oven i det anbefaler Sony, at man køber en SSD med heatsink, eller selv eftermonterer den, da den vil blive påvirket af høj varmeudvikling.

Oven i det må den ikke være længere end 110mm lang og 11,25 høj. (Form Factor: M.2 type 2230, 2242, 2260, 2280 and 22110.)

Indtil videre er der to SSD’er der er bekræftet til at fungere med PS5 – Det er Seagate Firecuda 530 og WD Black SN850.

Som sagt er softwaren lige nu i beta, og Sony har ikke fortalt hvornår den endelige version er klar til brug.

Du kan se aktuel dagspris på WD Black SN850 her.

Annonce:
Forrige artikelHollywood bakker op om Scarlett Johansson i kampen mod Disney
Næste artikelDette IKEA-bord har en smart luftrenser indbygget
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.