Forside * Featured

Opdateret: Spotify sætter AirPlay 2 på pause

-

Spotify havde planer om at tilføje AirPlay 2 til deres iOS-app men måtte kaste håndklædet i ringen

Spotify-brugere med Apple-enheder savner understøttelse af AirPlay 2 i Spotify-app’en på iOS.

Annonce:

Det er noget Spotify gerne vil understøtte og det er en del af deres planer for den videre udvikling af den app.

Nu har Spotify så lagt en besked ud i deres bruger-forum, hvor de forklarer at der ikke er mulighed for AirPlay 2 nu og her, og at det ikke lige er i ‘pipeline’ for nærmeste fremtid.

Under overskriften ‘Airplay 2 support for iOS’ skriver en repræsentant for Spotify:

“Vi har diskuteret denne idé internt, og mens vi arbejder på at understøtte AirPlay2 på en ordentlig måde, har vi besluttet at lukke den for nu”, og der fortsættes:

“Årsagen til dette er, at på grund af problemer med lyddriverkompatibilitet ser dette ud til at være et større projekt, som vi ikke vil kunne gennemføre i en overskuelig fremtid”.

Spotify kommer ikke nærmere ind på hvad der volder problemer i deres lyddriver, men AirPlay 2 stiller høje krav til DRM (rettighedsstyring) og det kan være sådan noget at Spotifys iOS-app ikke kan understøtte i nuværende udgave.

 

 

Opdateret 8/8

Spotify padler nu baglæns i forhold til udmeldinger. Væk er udmeldingen om at de ikke vil understøtte AirPlay 2 i en overskuelig fremtid. Nu hedder udmeldingen i stedet:

“Vi beklager enhver forvirring, vi har forårsaget. For at præcisere, Spotify vil understøtte Airplay 2”.

Samtidig har tråden i deres support-forum fået ændret status fra ‘Case Closed’ til nu ‘Live Idea’ – fra sagen lukket til et igangværende forslag.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.