Forside Detail

Stor elektronikkæde: Større sortiment til endnu bedre priser

-
El-Salg Skanderborg. Foto: euronics.dk

Elektronik- og hvidevare-kæden El-Salg indgår nu et strategisk samarbejde der får betydning for udvalg og pris.

El-Salg er med 150 butikker Danmarks største medlemsejede kæde, med forhandling af forbrugerelektronik og hårde hvidevarer.

Nu får kæden flere muskler gennem et nyt samarbejde med svenske Elon Group. Det skal resultere i flere varer på hylderne til bedre priser.

Annonce:

Elon Group omfatter over 500 butikker i hele Norden. Det nye samarbejde skaber en af ​​Nordens største indkøbsorganisationer indenfor hvidevarer og forbrugerelektronik. Udover Danmark og Sverige omfatter samarbejdet også Norge, Finland og Island.

“Elon Group har i lang tid styrket sin tilstedeværelse i hele Norden, og gennem samarbejdet med El-Salg får vi endnu større muskler til at tilbyde det rigtige sortiment og priser til alle forbrugere i de nordiske lande”, fortæller Stefan Lebrot, adm. direktør for Elon Group i en udmelding og fortsætter:

“Vi har fundet en vellykket blanding af lokale butikker og en tilstedeværelse med effektiv e-handel, og samarbejder som dette er et bevis på, at vi er en god partner for fremtiden”.

El-Salg har under corona-pandemien oplevet en en øget efterspørgsel fra kunder der ønsker at handle lokalt. Samarbejdet med Elon Group styrker mulighederne for at imødekomme kundernes ønsker i fremtiden.

“Vores mål er at give El-Salg-butikkerne de bedst mulige indkøbsmuligheder både nu og på lang sigt og på den måde sikre, at forbrugerne kan fortsætte med at handle til konkurrencedygtige priser i lokalsamfundet”, fortæller Tomas Holm Hedehus, adm. direktør i El-Salg. og han fortsætter:

“Den nye samarbejdsaftale betyder et større og bredere sortiment med endnu bedre priser, hvilket betyder, at de lokale butikker er godt rustet til fremtiden”.

Både El-Salg og Elon Group er en del af Euronics, der med 11.000 butikker i mere end 30 lande er Europas største indkøbsorganisation for forbrugerelektronikforretninger.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.