Forside * Nyheder

Apple lancerer ny version af iPad – nu med dansk pris

-

Så er der en ny udgave af den billigste iPad på vej.

iPad beholder sine kanter. Det blev ikke i 2021, at den ”normale” iPad fik det samme design som de næsten-kantløse iPad Air eller Pro. Men en ny hjerne er det da blevet til. iPad har nu A13 Bionic-chippen ombord, som Apple siger er 20% hurtigere generelt, på CPU’en, såvel som GPU’en og Neural Engine.

Det betyder ifølge Apple, at iPad er tre gange hurtigere end den mest populære Chromebook på markedet og seks gange hurtigere end den tilsvarende mest populære Android-tablet. Og det til trods for at A13 Bionic er to år og to generationer gammel. Apple har netop annonceret A15 Bionic til iPhone 13.

Annonce:

Ellers er den største iPad-opgradering, at der er kommet et bedre 12MP-kamera med ultravidvinkel-linse, der har 122-graders Field of View. Det betyder, at Center Stage-teknologien fra iPad Pro, hvor kameraet følger personen i centrum af billedet, nu kan bruges på iPad.

Teknologien er ikke bare brugbar i FaceTime, men også i Zoom, WebEx og andre videochat-apps (dog ikke Teams, ser det ud til…) Her har Apple helt klart forstået, hvordan COVID-pandemien har ændret vore liv.

iPad er med sin 10.2″ TrueTone-skærm den billigste i iPad-porteføljen. Den amerikanske pris for den billigste model med 64GB lagerplads, er før danske skatter og afgifter 329 dollar – cirka 2.000 kroner.

OPDATERET: Dansk pris for 64GB-modellen med WiFi bliver 2.799 kroner og den er tilgængelig fra 24. september. Vil du have mobildata oveni, koster den 3.899 kroner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.